Eskişehirspor'da Başkan'dan "borç" oylaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Başkan'dan "borç" oylaması
A
a

Eskişehirspor yönetimi, Trabzonspor dosyasını kapatmak için başlattığı dosyakapat.com kampanyasında istediği desteği bulamadı

Sütiş Eskişehir
Trabzonspor dosyasını kapatmak için dosyakapat.com adlı bir kampanya başlatan Es Es yönetimi istenilen desteği bulamadı. Başkan Mehmet Şimşek, sitede biriken 252 bin lirayı başka bir dosya kapatmak için taraftardan izin istedi. Taraftar ise buna olumlu cevap verdi.

İstenilen destek gelmedi
Eskişehirspor yönetimi, Trabzonspor’a olan borcu dosyakapat.com adlı kampanya başlatarak kapatmayı planlıyordu. Ancak kampanyaya istenilen destek gelmedi ve 1 haftayı aşkın sürede sadece 252 bin lira toplanabildi. Başkan Mehmet Şimşek de hiçbir şekilde indirime yanaşmayan ve 6 milyonluk alacağını isteyen Trabzonspor kulübüne bu rakamlarla ödeme yapılamayacağını belirtti. Kampanyada biriken parayı 1 milyonu aşkın alacağı bulunan ve çok 180 bin liraya kapatabilecek bir dosyada kullanmak için taraftardan izin istedi.

Taraftarın rızası var
Bunun için twitter’dan bir oylama başlatan Şimşek, “Borçlu olduğumuz futbolcular büyük indirimlerle bize ulaşmaya devam ediyorlar. 48 saat içinde onaylamanız halinde, Yasal faiz, ana borç ve dosya masrafları dahil 1,3 milyon olan bir dosya 180 bine kapanacak” diyerek bir oylama başlattı. Yapılan oylamada taraftar %94 oranında ‘Evet rızam var’ seçeneğine oy verdi. %5.4 oranında ise ‘Hayır rızam yok’ seçeneğine oy verildi. Yönetimin kampanyada biriken parayı başka bir dosyada kapatmaya hazırlanıyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
262626 8 Aralık 2021 17:02

Esas desteği Mesut Hoşcan ile Halil Ünal versin millet niye destek versin ki.

2 13 Cevap Yaz
para 8 Aralık 2021 14:03

yoksa paran niye geliyorsun.hadi.kayyum gelsin...

8 5 Cevap Yaz
pompeo 8 Aralık 2021 12:39

eh bu da iyi naapalim ... artik düstügümüz yere kadar düsecez ...

0 8 Cevap Yaz
st lightning 8 Aralık 2021 10:58

ne esesi ülke elden gidiyor

8 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi