Eskişehirspor'da Başkan Akgören'den flaş açıklamalar: Kan değişikliği...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Başkan Akgören'den flaş açıklamalar: Kan değişikliği...
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Adana Demirspor maçının ardından ES TV’de Ahmet Deniz Canoruç’a önemli açıklamalarda bulundu. Akgören, “Sözleşmesi bitenler imzaya yanaşmıyor. Kan değişikliği lazım, yeni bir heyecan, ruh lazım” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Adana Demirspor karşılaşmasını ardından ES TV’ye konuşan Başkan Mustafa Akgören şunları söyledi; “Maçın hakkı zaten genele baktığınızda beraberlikti. Tabi maçın başında favori olarak rakibimiz gözüküyordu. Biz zaten her maçta böyle dirayetli ve dirençli futbol oynuyoruz ama maçın başlarında erken yenilen gollerin ardından çok kopuyoruz. Bugün erken gol yemememizin avantajını kullandık. Takım gol yemedikçe motive oldu, konsantrasyonu arttı. İşte maçın sonucu bu... Gerçek Eskişehirspor bu” dedi.
 
Hüsrana uğruyorduk
“Eskişehirspor’dan beklediğimiz sonuçlar ve futbol bu. Maalesef geçmişteki maçlarda erken yenilen goller, bizi hüsrana uğratıyordu. Bu saatten sonra sahadaki takım gelecek sezonun takımı olacak gibi gözüküyor. İnşallah tecrübelerini arttırarak, yeni çocukları kullanarak, bu çocukların maç eksiklerini, konsantrasyonlarını ve özgüvenlerini arttırarak gelecek sezona hazırlanacağız” dedi.
 
Ayrılmak istiyorlar
Sözleşmesi biten bazı futbolcuların takımdan ayrılmalarının vaktinin geldiğini söyleyen Akgören, “Tabii hedefimiz olan transfer tahtasının açılması için uğraşacağız. Eğer projelerimiz gerçekleşirse, hedeflediğimiz geliri elde edersek bu takıma ufak takviyelerle önümüzdeki sezon hedeflediğimiz başarıyı yakalarız. İç transferde sözleşmesi bitenler ayrılmak istiyorlar. Bizce de bazılarının ayrılmaları gerekiyor artık” şeklinde konuştu.
 
Ayrılmaları iyi olacak
“Bazıları ayrılmalı ve kendileri yeni bir yolculuğa yelken açmalarının zamanı geldi” diyen Akgören, “Kan değişikliği lazım, yeni bir heyecan, ruh lazım. Tribünlerin, şehrin, takımın taze heyecana ihtiyacı var. İnşallah bunu elde ederiz diye düşünüyorum. Zaman neyi gösterecek beraber bakacağız. Takımımı ve Adana Demirspor’u kutluyorum. Onlar da güçlü bir camia, Süper Lig’de olmayı hak eden camialardan birisi. Biz de önümüzdeki sene hedeflediğimiz olan başarıyı yaklarız diye umut ediyorum” dedi.
 
Token projesi sevindirdi
EsEs Token ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Akgören, “En önemli projelerimizden birisi token idi. Hayata geçirdik. Tabi sanal paraya daha hazır olmayan, daha ne olduğunu bilmeyen bir kesim var. Bazıları bu nedir, olmaz, bu işten gelir elde edilmez, bu işin sonu hüsran gözüyle bakanlar oldu. Ama biz umut ettiğimizi ilk etapta yakaladık. 12-13 günlük sürede 8 buçuk milyona ulaştı. Bizim beklediğimiz bir sayıydı. İnşallah kısa sürede ilk arz olan 12 milyona ulaşacak ve ikinci arzı çıkartacağız. Buradan ciddi gelirler bekliyoruz” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Orhan 24 Mart 2021 11:25

Sayın Yönetim, Sözleşmesi biten futbolculardan transfer ücreti alınabilmesi adına şartlı sözleşmeler yapsanızda, elini kolunu sallayarak değilde transfer ücretleriyle kulübe katkı sağlasalar olmazmı. Geçmişteki transfer hataları tekrarlanmasa.

0 2 Cevap Yaz
Sese 23 Mart 2021 09:37

Sözleşmesi bitecekleri oynatma al kadro ya nüfus kağıdı nda Eskişehir doğumlu olanları

4 1 Cevap Yaz
vatandaş 22 Mart 2021 20:27

osman taşı başa getirenler aday oluyor, marulcular aday oluyor,

3 3 Cevap Yaz
ess 22 Mart 2021 20:26

kırmızı çizgileri eses değil de berber olanlar yine aday olacakmış

2 3 Cevap Yaz
bilek26 22 Mart 2021 18:50

Yönetimde de bir kan değişikliği lazım bunu herkes görüyor.

3 5 Cevap Yaz
Eses26 22 Mart 2021 17:59

Kan değişikliği önce sizden başlamalı

3 3 Cevap Yaz
Nikola 22 Mart 2021 15:57

Hem gelecek sezonun kadrosu bu diyorsunuz hem de transferi açacağız diyorsunuz.. Yine böyle çoluk çocuk oynarsa o ligden de düşeriz..

4 5 Cevap Yaz
Mahmudiyeli 22 Mart 2021 14:41

Büyük başkan büyük başkan büyük başkan

21 1 Cevap Yaz
korhancan 22 Mart 2021 13:45

Sayın yönetim ilk önce kan değişikliğine sizden başlamak gerekli.Camianın sizden beklediği budur ama ne hikmetse kulaklarınız tıkalı çok ilginç!

6 33 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi