Eskişehirspor'da başkan adayı belli oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da başkan adayı belli oldu!
A
a

Eskişehirspor bugün olağanüstü seçimli genel kurula gidecek. Kongre öncesi kulislerde birçok ismin başkanlık adaylığı için ismi geçiyor. Bugün camianın tek istediği kulübün kayyuma gitmeden şanlı tarihine yakışır bir kongre yaşanması… Şu an için tek aday Avukat Mustafa Topkaya...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un başkan adaylığı için adı sık sık gündeme gelen Avukat Mustafa Topkaya aday olduğunu açıkladı. Topkaya’nın bugünkü kongrede liste çıkartacağı belirtiliyor. Esgazete’ye konuşan Topkaya, “Eskişehirspor kongresinde aday olacağım. Şuanda son görüşmelerimi yapıyorum. Hem kaynak, hem de futbolcu alacakları ve transfer tahtasının açılması ile ilgili. Akşam bir toplantı yapıp yönetimin son şeklini belirleyeceğiz” dedi. Topkaya daha önce kulübü kayyuma bırakmayacağını açıklamıştı.

?Ayrıca geçtiğimiz hafta açıklamada bulunan Avukat Mustafa Topkaya ve eski yönetici Özgür Fetih Demirdaş kulübün kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya gelmeyeceğini açıklamıştı. Eskişehirspor camiası bugün yapılacak kongrede yeni bir başkanın seçilmesi ve kulübün kayyuma kalmamasını istiyor. Bugün saat 18.00’de Anemon Otel’de başlayacak olan kongrede neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Eskişehirspor'u kayyuma bırakmayız!​

Gözler Halil Ünal'da

3 Ocak’ta yapılan Eskişehirspor Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da hiç kimsenin başkan adayı olarak çıkmaması nedeniyle kongreye ara verilmişti. Kayyum tehlikesi ile karşı karşıya kalan Eskişehirspor’da bugün bir başkan adayının seçilmesi bekleniyor. Seçim öncesi ihtimaller bir hayli fazla. Transfer cezasını ortadan kaldırmaya çok yakın olan Halil Ünal yeniden başkan olabileceği konuşuluyor. Her fırsatta "Ben yokum" diyen Halil Ünal’ın aday olup olmayacağı bugün belli olacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
batca26 18 Ocak 2019 11:55

Ne çok seviyonuz Halil Ünal ı.Geçin bunları EsEs i mahveden bu adam.Yazık etmeyin takıma.

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi