Eskişehirspor'da ayrılık açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da ayrılık açıklaması
A
a

Eskişehirspor'da sözleşmesi sona eren Mehmet Feyzi Yıldırım, Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan'ın menajeri Tan Kesler bu oyuncuların Eskişehirspor'da misyonlarını tamamladıklarını söyledi. Bilal Ceylan’a yapılan resmi teklif ise yönetim tarafından henüz kabul edilmedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da sözleşmesi sona eren Mehmet Feyzi Yıldırım, Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan'ın menajeri Tan Kesler açıklamada bulundu. Radyospor’a konuşan Kesler, “Eskişehirspor ile bu dört oyuncunun sözleşmelerini uzatabilmek adına Eskişehir’e giderek bir görüşme gerçekleştirdim. Eskişehirspor’un içerisinde bulunduğu şartları da göz önüne alırsak gayet iyi bir teklif sundular. Ancak benim temel görevim de futbolcularımın geleceği için onları en doğru şekilde yönlendirmek. Futbolcularım Eskişehirspor’daki misyonlarını tamamladı. Türk futboluna başka kulüplerde hizmet edecekler" dedi.

Fener’in teklifi beğenilmedi
Eskişehirspor’un gelecek vaat eden futbolcusu Bilal Ceylan için Fenerbahçe’nin girişimlerde bulunacağı belirtilmişti. Sarı-Lacivertli ekip geçtiğimiz gün Eskişehirspor’a resmi bir teklif yaptı. Bilal için 250 bin Euro değerinde bir teklif sunacağı belirtilen Fenerbahçe’nin bu rakamın daha altında bir teklif sunduğu öğrenildi. Eskişehirspor yönetimi de gelen bu teklifi kabul etmedi. İki kulüp arasında pazarlıklar devam ediyor.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet İlhan 25 Temmuz 2020 10:12

Ne verdiler de misyonunu tamamladılar takımı küme düşürdüler misyonunu tamamlamak bumu misyonunu budegildir takımda kalırsın tekrar bu kadroyla mücadele edersin takımı düştüğün yerden çıkarırsın ve ondan sonra misyonunu tamamlar gidersin ondan sonra sen başarılı olursan siz futbolcuları havada kaplarlar

0 2 Cevap Yaz
eses

eskişehir spordan giden oyuncular nerede şimdi hiç birinin adı duyulmuyor. Trabzonspora gidenler nerde isimleri yok gs bjk fb hepsi,pişmeden as oyuncu oldum zannettiler.

0 1
Tarık26 23 Temmuz 2020 00:42

Futbolcularım Eskişehirspor’daki misyonlarını tamamladı demiş herifin teki buraya yazıyorum giden bu oyuncular hepsi gittiklerine çok pişman olacaklar..adam yokluğunda bizde her maç oynuyordunuz gittiğiniz takımlarda yedek bile oturamayacaksınız..

1 2 Cevap Yaz
eses2626 22 Temmuz 2020 17:24

Yazık çok yazık. Elinde oyuncuları tutamayan bir başkan ve yönetim. Geçmişte hiçbir sportif başarısı olmayan bir hoca. Sanırım ellerindeki işe yarayacak 3-5 oyuncuyu da gönderip veya satıp gelen paralarla da kendi alacaklarını tahsil edecekler. Başkan yönetim hoca tulun hep birlikte 2.ligde oynarlar. Hala istifa etmeyi düşünmüyorlar. EYYY tıkır tıkır işleyen Kaan Ay yönetimine çomak sokan şahıslar. Nerelerdesiniz şimdi . Başınız kumda çıkarınız. Bay Mustafa'nın ve yönetiminin acemice yaptığı hatalara başarısızlıklara hala çanak tutuyorsunuz. Sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Bu yönetimle Takım 2. ligden 3. ligemi düşsün............?

0 9 Cevap Yaz
ss 22 Temmuz 2020 16:31

Yalancıyı sevmiyolar ya sallayın bakalım.. Bilal'e kim o kadar para verir Allah aşkına? Tamam çocuk belki çok iyi oyuncudur lafım yok ama daha hiçbirşey kanıtlamadı.. Oynamayan oyuncuya o para verilmez..

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi