Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da aynı sıkıntılar yaşanmasın diye...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da aynı sıkıntılar yaşanmasın diye...
A
a

Eskişehirspor'da geçtiğimiz sezon yaşanan kaleci hatalarını bu sezon en aza indirmek isteyen kaleci antrenörü Levent Zorluer, genç eldivenleri Polonya kampında bir hayli yoruyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Askerlik görevi ve vizesinin yetişmemesi nedeniyle Polonya kampına katılamayan ve Eskişehir’de gözünden küçük bir operasyon geçiren kaleci Melih Ağa’nın yokluğunda tüm konsantrasyonunu genç kalecilere ayıran Antrenör Zorluer, eldivenlere adeta göz açtırmıyor. Dün Varşova’da yapılan antrenmanda, kalecileri kum sahada toplayan Zorluer, yorucu bir antrenman programına tabi tuttu. Kaleciler Ekrem Kılıçarslan, Ebrar Yiğit Aydın ve Cengiz Alp Köseer epey yoruldu.

Melih’in gözüne operasyon

Askerlik görevi nedeniyle Polonya Kampına katılanayan Eskişehirspor kalecisi Melih Ağa geçtiğimiz gün gözünden operasyon geçirdi. 26 yaşındaki kalecinin başarılı geçen operasyon sonrası 17-29 Temmuz tarihlerinde Afyon’da yapılacak 2. Etap kamp çalışmalarına katılacağı öğrenildi.

Yoyo Testi’nden geçtiler

Çalışmalarda her geçen gün tempoyu yükselten Eskişehirsporlu futbolcular Varşova kampında kişisel güçlerini belirleyen yoyo testine tabi tutuldu. Yeni sezon hazırlıklarına, Varşova’da gerçekleştirdikleri yoğun antrenman programı ile devam eden Siyah-Kırmızılı futbolcular, dün sabah antrenmanında Yoyo testinden geçti.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
UĞUR 12 Temmuz 2019 15:49

TECRÜBELİ KALECİ ŞART TAKIMA..BİR KALECİ TAKIMIN YARISI DEMEKTİR..

0 0 Cevap Yaz
esquires 12 Temmuz 2019 09:33

MEVCUT KALECİLERLE OLMAZ BUNU GEÇEN SEZON ÇOK NET GÖRDÜK YİNE BU SENEDE SAÇ BAŞ YOLMAYA DEVAM

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi