Eskişehirspor'da asıl bomba bugün patlayabilir!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da asıl bomba bugün patlayabilir!
A
a

Eskişehirspor 2019-2020 sezonu öncesi Pinto dosyası yüzünden sezona - 6 puanla başlayacak... Şimdi de ödemeleri yapılmadığı gerekçesi ile serbest kalma hakkını kazanan oyuncuların krizi yaşanıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da yeni sezon hazırlıklarında, mevcut kadroyu korumak için tüm imkanlarını seferber eden yönetim, bugünden itibaren kesenin ağzını açacak. Özellikle Sissoko ve Emre Güral ikilisine ödeme yaparak bu isimleri elinden kaçırmak istemeyen yönetimin, Marko Milinkoviç, Kamal İssah, Hakan Aslantaş gibi isimlere de bu hafta ödeme yapmak zorunda.

Elindeki önemli oyunculara geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarını ödeyemediği için, yeni sezon hazırlıklarına önemli futbolcularından mahrum bir şekilde başlayan Eskişehirspor’da, yönetim mevcut kadroyu korumak için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

8 ÖNEMLİ EKSİK

22 kişilik bir kadroyla Varşova’da kampa giren takımda, 8 önemli oyuncu kampa katılmadı.Sissoko, Emre Güral, Marko Milinkoviç, Kamal İssah, Jesse gibi geçtiğimiz sezon takımın yükünü çeken oyuncularla birlikte, Ferhat Kiraz, Onur Bayramoğlu Siyah kırmızılı takımın Varşova kampına katılmadı.

ÖNCELİK SİSSOKO

Bu isimlere geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarını ödeyerek takımda tutmak isteyen yönetim, ilk etapta geçtiğimiz hafta alacakları ödenmediği için serbest kalma hakkını kullanan İbrahim Sissoko krizini çözmeye çalışacak. 187 Bin Avro alacağı bulunan oyuncuya 35 Bin Avro ödeme sözü veren yönetim, geçtiğimiz hafta 10 bin Avro ödeme yapmış ve oyuncunun sözleşmesini fesih etmemesini istemişti. Bugün ise Sissoko’ya 25 Bin Avro daha ödeme yapmak zorunda olan yönetim, bu parayı ödediği ve kalan alacakları için garanti verdiği taktirde Sissoko, Eskişehirspor’da yoluna devam edecek.

Ödemeler bekleniyor

Başkan Osman Taş, Sissoko krizini çözdükten sonra, diğer alacakları futbolcular için kolları sıvayacak. Kamal İssah, Marko Milinkoviç, Hakan Aslantaş, Emre Güral, Ferhat Kiraz, Onur Bayramoğlu gibi oyuncularda ödeme yapılmasını bekliyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
escemes 9 Temmuz 2019 01:38

zamanında gıkı çıkmayan şakşakçı tayfası ötmeye başlamış.yaw son 12 yılda eskişehirporun geliri 700 milyon.nerede paralar.....

0 1 Cevap Yaz
Cc 8 Temmuz 2019 19:29

Diri başkan olsana cidden

0 1 Cevap Yaz
Dincer 8 Temmuz 2019 17:53

Bu yönetim ne vaad ettide yönetime talip oldu 6 puan silindi topçulara ödeme yapamıyor yönetimin hiç bir etkisi yok Allah sonumuzu hayretsin

2 2 Cevap Yaz
Ferdi Yakışır 8 Temmuz 2019 12:12

Hikaye devam ediyor.Parasız gostermelik yönetimle -20 puanla lige başlanır ve hikaye biter.

2 6 Cevap Yaz
Uğur 8 Temmuz 2019 11:21

Ödeme yapılacaksa son güne neden bırakılmış..Son güne bırakıldı ise daha bulmadığı parayı nereden bulacak.Zor gözüküyor ama..hadi hayırlısı..

0 8 Cevap Yaz
serhat 8 Temmuz 2019 10:40

çekin artık fişi. küllerimizden doğarız belki , yakın gitsin ne varsa.

2 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi