Eskişehirspor'da artık forma onların...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da artık forma onların...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer önemli açıklamalarda bulundu. Kalan 4 maçta artık genç oyunculara şans tanıyacağını söyleyen Özer, 2. Lig için şimdiden hazırlıklara başladıklarını söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberiEskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer önemli açıklamalarda bulundu. Kalan 4 maçta artık genç oyunculara şans tanıyacağını söyleyen Özer, 2. Lig için şimdiden hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Gölge düşürmek istediler
Özer yaptığı açıklamada şunları söyledi “Liglerin devam kararının ardından Erzurum ve Altay maçlarında sergilediğimiz mücadele ile, tekrar ülke futbolunun gündemine gelen bir Eskişehirspor ve genç oyuncuları var. Gençlerimizin onurlu mücadelesine her iki maçta da gölge düşürmek istemelerine rağmen, alnımız açık ve başımız dik bir şekilde bu maçları tamamladık.”

Korkumuz yok
“Kalan 4 maçımızda da hiç kimseden korkumuz yok.  Bundan sonra da daha önce forma giymemiş genlere görev vermeye devam edeceğiz.  Tabi ki yavaş yavaş monte edeceğiz. Belirli süreler vereceğim. Altay maçıyla birlikte takımda rotasyona başladık. Bazı oyuncuları kadroya almadık. Elimizde kaliteli ve yetenekli gençlerimiz var. Fizik ve performansları zirvede olduğu zaman görev vermekten çekinmeyeceğim.”

2. Lig kolay değil
“Gelecek sezonun hazırlıklarını yapmaktan başka çaremiz yok. 2. Lig kolay bir lig değil. 13 yıl 2. Ligde görev yaptım. Tecrübeli, hücum oynayan, sahada problem çözebilen oyuncuların olması gereken enteresan bir lig. Bu yüzden gelecek sezon işimiz kolay olmayacak. Eskişehirspor’un geleceğini kurtaracak oyuncuları bu lige en iyi şekilde hazırlamak gerekiyor. İmkanlar belli. Bunu herkes kabul etmek zorunda.  Yarın öbür gün ne olur bilinmez ama, bugün yapılması gereken en önemli şey kulübe sahip çıkılması” dedi.

Parolamız galibiyet
Ümraniye maçı hakkında da konuşan Özer, “ Mücadelemiz her zaman armamız için devam edecek. Ne yazık ki oynadığımız son karşılaşmada bir pozisyonda İbrahim Halil geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapattı. Bir diğer oyuncumuz Furkan Balaban ise kart cezalısı. Eskişehirspor olarak her zaman parolamız galibiyet. Bunun için savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 2 Temmuz 2020 01:36

Hoca sende galiba 13 yıl sonra bildin bir lige gidiyosun 😀

0 0 Cevap Yaz
S26S 1 Temmuz 2020 13:36

EsEs her maçını kazanmak için çıkmalı..Ligle ilgili iddia yok ama şan ve şeref var.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi