Eskişehirspor'da artık biz bizeyiz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da artık biz bizeyiz!
A
a

Takımın önemli oyuncularının ayrılmasının ardından Eskişehirspor artık Bizim Çocuklar ve 3 deneyimli oyuncu ile yoluna devam edecek. Genç futbolcular, sosyal medyadan taraftara seslenerek, “Vazgeçmeyin biz dimdik ayaktayız, artık biz bize kaldık” diyerek taraftardan destek istedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Geçtiğimiz hafta Marko Milinkovic, İbrahim Sissoko, Jesse Sekidika, Berkay Dabanlı gibi önemli oyuncuları yitiren, Emre Güral, Erdal Akdari ve Kamal Issah gibi oyuncularıyla da yollarını ayırmaya hazırlanan Eskişehirspor’da sezonun ikinci yarısı oldukça sancılı geçecek. Kampı terk etmeyen Kıvanç, Hakan Aslantaş ve Sezgin Coşkun’un yanı sıra Bizim Çocuklar, taraftara seslenerek destek istedi. Genç futbolcular, “Vazgeçmeyin biz dimdik ayaktayız, artık biz bize kaldık. Terimizin sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Eskişehirspor’un başını öne eğdirmeyeceğiz” diyerek camianın ayağa kalkmasını istedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesli 14 Ocak 2020 12:48

bu takımın en büyük eksiği kaleci...

0 5 Cevap Yaz
serhat 14 Ocak 2020 09:31

daha dibi görmedik ama ne farkeder ki. umudu kaybedince yaşamanın ne anlamı var. bu sene olmasada bu çocuklarla şampiyon olacağız.

3 3 Cevap Yaz
Nicola 14 Ocak 2020 08:54

Kesin ligde kalırız.. İlk 11'de oynayan Berkay, Erdal, Kamal, Marko, Ibrahim, Jesse, Emre gitti ya düşmeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyin.. Yönetim Eskişehirspor'un elini kolunu bağladı.. Gerçekten acayip sinir bozucu şeyler oluyor..

2 8 Cevap Yaz
Demet 14 Ocak 2020 08:47

Son çırpınışlar ....

3 6 Cevap Yaz
Demet 14 Ocak 2020 08:47

Son çırpınışlar ....

3 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi