Eskişehirspor'da altyapıya Serdal Eroy geliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da altyapıya Serdal Eroy geliyor
A
a

Eskişehirspor'da başkan vekilliği ve mali as başkanlık görevine gelen Mehmet Şimşek önceki gece sosyal medya da yaptığı paylaşımda “Bayramdan sonra bir aksilik çıkmazsa eski futbolcumuz Serdal Eroy’la alt yapı inşallah” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un yeni yönetimi altyapıda radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Almanya milli takım formasını giyen David Odonkor’a altyapıyı teslim etmeye hazırlanan yönetim, ayrıca Eskişehirli futbol antrenörü Serdal Eroy’u da bünyesinde görmek istiyor. Bayram sonrasında yöneticilerin Eroy ile bir araya gelerek planlama konusunda görüşmesi bekleniyor. ES TV'de 90+3 programında yorumculuk yapan Serdal Eroy’un altyapıda görev alacağını kulübün mali asbaşkanı Mehmet Şimşek açıkladı.

Daha öncede Eskişehirspor alt yapısında görev yapan Serdal Eroy Es-Es için her zaman göreve hazır olduğunu da söylemişti.

Öte yandan Eskişehirli teknik adamlardan Hüsamettin Türkkan'ın da alt yapıda aktif görev alacağı sızan haberler arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kamil kana 7 Haziran 2019 10:38

esesin altyapısı küme düştü demektir bundan sonra

3 0 Cevap Yaz
B paşalı 3 Haziran 2019 05:16

Mer birine benziyor yanlışa yanlış doğruya doğru sözünden dönmüyor kaypak biri diyil es tividenizliyorum gerçek Eskişehirli Ben İstanbullu olarak eskişehir sevdalısıyım eskişehir altyapısı külübün ve çocukların hakkını yemeyen vijdanlı ve dürüst kişilere ALLAH Nasip eder Eskişehir'de ne hocalar gördüm ben genç takım hocası kalıteli diyor çalıştıracak hoca kaçıyor telefonla istemiyor ogünkü alt yapı sorumlusu Gani gibi Ve çevresinde ki hoca adı altındaki başarısız kişilere teslimedilmez eses için hayırlı Kişiler gelsin çocukların hakkını yemeyin saygılar

0 4 Cevap Yaz
Eskişehirspor 2 Haziran 2019 20:30

Çok doğru olur şimdiden hayırlı olsun

1 2 Cevap Yaz
Kadir 2 Haziran 2019 12:47

Serdal Eroy'u alt yapı ve daha sonra hiç olmazsa A takım yardımcı antrenörlüğünde görmek istiyoruz

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi