Eskişehirspor'da Aktif Bank krizi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Aktif Bank krizi
A
a

Eskişehirspor’un yıllardır borçlu olduğu Aktif Bank ile ilgili yaşanan krizi Başkan Mustafa Akgören kamuoyuyla paylaştı. Kulübün ne kadar borcu kaldığını öğrenmek istediklerini söyleyen Akgören, Aktif Bank’ın kendilerine cevap veremediğini söyleyerek hukuki yollara başvuracaklarını belirtti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi borç bilgisi alamıyor
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da Aktif Bank krizi yaşanıyor. Yılladır Aktif Bank’a olan borcun bu sene sona ereceği gündeme gelmişti. Ekonomik anlamında biraz olsun bu borcun bitmesiyle rahat nefes alacak olan Eskişehirspor camiası şimdi yeni bir kriz ile karşı karşıya kaldı. Başkan Mustafa Akgören geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ne kadar borçlarının kaldığı konusunda bilgi alamadıklarını söyledi.

Akgören’den hukuk yolu sinyali
Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören geçtiğimiz gün yaptığı 2 saatlik basın toplantısında Aktif Bank ile yaşanan krizi gündeme getirdi. Akgören, “Aktif Bank’ta bir belirsizlik var. Onlardan net rakamları istiyoruz ama net borcumuzu bize veremiyorlar. Biz bu yüzden hemen harekete geçtik. 3 avukat arkadaşımızla Aktif Bank ile farklı bir yerlere gidebiliriz” diyerek hukuk yoluna başvuracaklarının sinyalini verdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
furemen 1 Eylül 2020 22:24

Hale bak daha borcun kaç lira olduğu belli değil yazık...

0 1 Cevap Yaz
gökhan çatal 28 Ağustos 2020 10:47

Borç biterse sıradaki alacaklı temlik koyar bu yüzden bitmeden yeniden borçlanma yapmak daha avanjlı olabilir. Elimizdeki parayla borç kapamak daha avanjlı. İndirim sansımız var.

0 1 Cevap Yaz
bilek26 27 Ağustos 2020 22:41

olay para istenmesi değil ne kadar borcumuz kaldığı söylenmiyor belki kalmadı böyle ise federasyon niye paramızı vermiyecek kuruş gelmeyecek dendi olay burada ne iş ne oluyor.

0 2 Cevap Yaz
Komik Başkan ) 27 Ağustos 2020 18:15

Aktifbank ‘a ödenen yıllardır bitmeyen bu borç Mesut Hoşcan zamanınındır ve şahsi kefaleti vardır. Sende o dönemde Mesut bey’in sağ kolu idin ve bu borç yapılırken yönetici idin Kaç lira borç olduğunu sana söylemiyorlarsa bize hiç söylemezler )))

0 3 Cevap Yaz
kamil çelebi 27 Ağustos 2020 15:16

Yeni kredi çekilip düzgün işlerde kullanılsa takım biraz nefes alır iç transfer ve personel alacaklarını öder. Birazda fifa dosyalarına Para kalırdı.

7 2 Cevap Yaz
Antiyalaka 27 Ağustos 2020 13:24

Ne güzel yemişler ama...

0 9 Cevap Yaz
Çok aktif baskan 27 Ağustos 2020 13:17

Ya nasıl veremezler daha önce veriyorlardı noldu Acaba üstelik tekrar kredi kullanmak istediniz banka kabul etmedi.

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi