Eskişehirspor'da acil 3 milyon ihtiyacı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da acil 3 milyon ihtiyacı!
A
a

Eskişehirspor yönetimi iç transferde anlaşma yaptığı oyunculara imza attırmak için acil para arayışına geçti. Hemen hemen tüm futbolcular geçmiş dönemden alacaklarını isterken, teklifi kabul eden ve imzaya hazırlanan oyuncular da para bekliyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor yönetimi oyunculara peşinat ve biraz da eski alacaklarının ödemesi için an az ilk etapta 3 milyon TL aradığı öğrenildi.
Bu hafta sıkıntılıları çözmek zorunda olan ve kaynak arayışına geçen yönetim para bulursa ön anlaşma yaptığı oyunculara imza attırarak ceplerine para koyacak.

TRANSFER YASAĞI VAR
2 dönem transfer yasağı olduğu için sezona yine transfer yapamadan girecek olan Kırmızı Şimşeklerde yönetim mevcut kadrodaki oyuncuları elde tutmak için büyük çaba sarf ediyor.

12 OYUNCU İLE GÖRÜŞME YAPILDI
Yeni sezon için yönetim öncelikle sözleşmesi eren kaptan Sezgin Coşkun’un yanı sıra kaleciler Ekrem Kılıçarslan ve Melih Ağa ile birlikte  Erdal Akdari, Mevlüt Çelik, Mehmet Feyzi Yıldırım, Hasan Ulaş Uygur, Tolga Yakut, Onur Bayramoğlu, Kıvanç Karakaş, Talha Erdoğan ve Alperen Kocabaş ile  masaya oturarak anlaşma zemini aradı.

BAZILARI SÜRE İSTEDİ
Tüm oyuncular yönetiminde öncelikli olarak önceki dönemden alacaklarını istemişti.  Bazı futbolcular ise anlamaya sıcak bakarken, bazıları ise teklifi düşünmek için süre istedi.

PARA ARANIYOR
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, yönetim teklife sıcak bakan futbolcuların yanı sıra düşünmek için süre isteyen oyuncuları da ikna etmek için acil para arayışına geçti.
Şehirden hiç bir destek bulamayan Eskişehirspor yönetimi oyunculara peşinat ve biraz de eski alacaklarının ödemesi için an az ilk etapta 3 milyon TL aradığı öğrenildi.

HEMEN İMZA ATTIRACAK
Bu hafta içi maddi sıkıntıları çözmek isteyen ve bu konuda arayışta olduğu öğrenilen Eskişehirspor yönetimi maddi sorunları çözerse anlaşma yaptığı oyunculara da tek tek imzaları attıracak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
AOD 9 Haziran 2020 06:40

Eş Es i bu hale düşürenler versin.Bundan sonra kimseden kuruş alamazsınız.Yeni bir takımı alt liglerden hemen başlatın,bu takımın amatöre gitmesini beklemeyin (Gaziantep gibi) Zaman kaybetmenin alemi yok. Geçmiş 10 yılını da yargıya gitmesini sağlayın.O zaman şehir tam destek verir.

2 7 Cevap Yaz
Esesli 8 Haziran 2020 16:53

Bu paranın bulunması çok zor biz bu parayı bulamayız ve oyuncuları kaybederiz

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi