Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da acı haberi alıp, maça çıktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da acı haberi alıp, maça çıktı
A
a

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Eray Ertorun, Çatalcaspor maçı öncesi dedesinin vefat ettiği haberini aldı. Bu moral bozukluğu ile maça çıkan ve iyi de mücadele sergileyen Eray takdir topladı

Sütiş Eskişehir
Üzüntülü haberle maça çıktı
Eskişehirspor’un genç oyuncusu Eray Ertorun, Çatalcaspor maçı öncesi dedesinin vefat haberini aldı. Eray bu haberi almasına rağmen karşılaşmaya çıktı. Zorlu maçta bu sefer orta sahada görev yapan genç futbolcu zaman zaman savunmaya da yardım etti. Teknik Direktör Emre Özbayer, sağ bekte ise geçtiğimiz haftada olduğu gibi sağ bekte yine Bartu Göçmen’e forma şansı tanıdı.

İyi mücadele ettik
Maçın ardından kuruluş Fuch Ssports’a açıklamada bulundu. Eray, “İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Takım olarak iyi oynadık. Bu maç için hafta içi oldukça sıkı çalışmıştık. Kazanacağımızı düşünüyorduk, bugün 2 puan kaybettik. Beraberlikle dönüyoruz. Kötü bir sonuç değil. Bu sene her maç bizim için zor geçiyor. Her maçı kazanmamız gerekiyor. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Her maç bizi desteklemeye geliyorlar. Onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi