Eskişehirspor'da 5 eksik var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 5 eksik var!
A
a

Eskişehirspor geçtiğimiz hafta Afjet Afyonspor'u yenerek ligde kalmayı garantiledi ancak tüm ciddiyetiyle lige odaklanmaya devam ediyor. Bu hafta deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Es Es'te 5 eksik var.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’in 32’nci haftasında Altay ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor’da eksikler can sıkıyor. Siyah Kırmızılı ekipte sakatlıkları süren ve sezonu kapatan Cemali Sertel, Fıratcan Üzüm ve Kıvanç Karakaş bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca geçtiğimiz hafta Afjet Afyonspor ile oynanan karşılaşmada sarı kart görerek cezalı duruma düşen Marko Milinkoviç ve Mehmet Fevzi de mücadeleyi tribünden izleyecek.

​Bugün yola çıkacaklar

Spor Toto 1. Lig’de yarın Altay ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Tesislerinde sıkı bir mesai içine giren Şimşekler dün akşam saatlerinde bir antrenman gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan antrenman top çalışması ile devam etti. Siyah Kırmızılılar son bölümde ise çift kale maç yaptı. Es Es ayrıca İzmir deplasmanı için bugün yola çıkacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi