Eskişehirspor'da 5 değişiklik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 5 değişiklik!
A
a

Eskişehirspor'un yeni Teknik Direktörü İlhan Var, Ümraniyespor maçının ardından Bandırmaspor maçına 5 değişiklik yaparak başladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un yeni Teknik Direktörü İlhan Var, Ümraniyespor maçının ardından Bandırmaspor maçına 5 değişiklik yaparak başladı. Furkan Balaban, Muhammet Yahya, Kıvanç Karakaş (kart cezalısı), Talha Erdoğan ve Alperen Kocabaş yerine Erdal Akdarı, Bedirhan Altunbaş, Alimi, Hamed ve Kaan Gül’ü sahaya sürdü. Sağ bek Bedirhan Altunbaş stoperde oynarken, stoper Erdal Akdarı sol bekte forma giydi. Orta sahada Mehmet Özcan, Hamed Sholaja ve Onur Bayramoğlu üçlüsü yer alırken, kanatlarda Alimi ve Kaan Gül vardı. En uçta ise İbrahim Halil Öner forma giydi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nikola 19 Ekim 2020 08:25

Maç öncesi kadroyu görünce biraz çekincelerim oldu.. Orta sahada Mehmet, Onur onların önünde Alimi, Sholoja ve Kaan vardı.. Defansif açıdan bütün yükün Mehmet'te olacağını düşünmüştüm.. Maçın ilk yarısı gayet iyi bir oyun oynadık, Forvet arkasında oynayan Sholoja rakip takım oyun kurmaya çalıştığında yaptığı presle rakibi çok zorladı.. Defansta ise Bedirhan'ın stoper oynaması düşündürmüştü.. Fakat ilk yarı itibariyle güzel bir enerji vardı sahada.. 1-0'da öne geçmiştirk.. İkiinci yarı Kaan yerine bir ön libero almış olsaydık hemen oyuna bence galibiyet de gelebilirdi.. Bu takım bu enerjiyle oynarsa güzel işler başarabilir.. Mevlüt ve Kınanç'ın da katılımıyla gayet derli toplu bir takım olacaktır.. Deplasmanda bu rakip kadro karşısında 1 puan iyidir.. Top direğe çarpıp içeri girse daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık.. Teknik direktör değişikliği takıma yaramış, 1 metre yanına pas atamayan adamlara özgüven gelmiş..

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi