Eskişehirspor'da 4 sezonda sadece 30 maça çıktı! Alacağı ücret ise...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 4 sezonda sadece 30 maça çıktı! Alacağı ücret ise...
A
a

Eskişehirspor, 2012-13 sezonu başında Beşiktaş’ın altyapısından Erkut Şentürk’ü transfer etti. Gelecek vaat edeceği söylenen Erkut, 4 sezonda sadece 30 maç oynadı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER?
Siyah-Kırmızılı kulübün son açıklanan mali tablosunda Erkut’a 718 bin lira borçlu olduğu belirtilmişti. Kulüp 4 sezonda sadece 30 maç oynayan Erkut’a maalesef 718 bin TL ödeyecek.

Beşiktaş’tan transfer edilmişti
Siyah-Kırmızılı kulüp, 2012-13 sezonunda Beşiktaş’tan Erkut Şentürk’ü transfer etmişti. Gelecek vaat edildiği dile getirilerek Eskişehirspor’un futbolcusu olan Erkut Şentürk’ten camia çok umutluydu. Ancak yaşanan sakatlıklar ve zaman zamanda anlaşmazlıklar yüzünden Eskişehirspor, Erkut’tan umduğunu bulamadı.

Forma şansı az buldu
1994 doğumlu Erkut Şentürk, 2012-13 sezonunda Süper Lig’de sadece 2 karşılaşmada forma giyebildi. Bir sezon sonra Erkut, 13 Süper Lig maçında 345 dakika forma giydi. Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta görev yapabildi. Erkut Şentürk, 2014-15 sezonunda ise Süper Lig’de 4 karşılaşmada forma giyerken Türkiye Kupası’nda ise 6 maçta görev yapabildi.

O sezon ipler koptu
Erkut Şentürk ile iplerin koptuğu sezon ise 2015-16 sezonu oldu. Futbolcu, bu dönemde Süper Lig’de hiçbir karşılaşmada görev yapamadı. Erkut Şentürk sadece Türkiye Kupası’nda forma giyebildi. Erkut sadece kupada 3 maçta görev yaparken 120 dakika forma giyebildi. Genç futbolcu o sezon takımdan ayrıldı.

Yönetici bulamadığını söylemişti
Eskişehirspor’da 4 sezonda sadece 30 karşılaşmaya çıkan Erkut Şentürk, 5 gol atabildi. Erkut’un ayrılışı da olay oldu. Mesut Hoşcan döneminde sözleşme uzatılmayan Erkut, o zaman Es Es ile sözleşme imzalamak için uzun süre beklediği ancak hiçbir yöneticiye ulaşamadığını dile getirmişti.

718 bin lira alacağı var
Eskişehirspor’dan ayrılarak Karagümrük ve Amedspor’un yolunu tutan Erkut Şentürk’ün hala Es Es’ten alacağı bulunuyor. 23 Mayıs 2019’da yapılan Olağanüstü Mali Genel Kurul’da dağıtılan alacaklı listesinde Erkut Şentürk’ün kulüpten 718 bin lira alacağı olduğu belirtildi. Siyah-Kırmızılı kulübün 30 karşılaşmada görev yapan oyuncuya bu parayı ödeyecek olması camiayı oldukça üzüyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 20 Temmuz 2020 16:31

kulüp katiksiz amatörlük ruhu ile yönetildi yillarca ... ama götürme islerinde tam bir profesyonerlik örnegi ... önce dümen ..,.

1 8 Cevap Yaz
Aynen

Dalga Dümen Takımı yönetmemeli bundan sonra diyoruz da öyle bir kurumsal kültür belki kurulduğu zamanlarda vardı siyah beyaz yıllarda. 80ler 90lar 2000ler amatör yönetimler geldi. Aradaki istisnalar bu trendi bozamadı. Sonuçta üzerine toprak atan da aynı güruhun bir parçası idi her ne kadar efsane taraftarlar birliği Başkanı bu hale geldiyse diğerleri ne yapmaz. Yarın bir gün yine kulüp para kazanmaya başlarsa görürüz çakal sürüsünü....

0 2
daha neler var 20 Temmuz 2020 15:20

nerden bakarsak hep aynı seneryo.bakalım düştüğümüzden beri 5 yıl oldu bu 5 yılda daha kimlere ne borçlarımız var.

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi