Eskişehirspor’da 4 kişiye imza yetkisi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da 4 kişiye imza yetkisi!
A
a

Eskişehirspor’da ikinci kez başkanlık görevine gelen Osman Taş, eski yönetiminde olduğu gibi yeni ekipte de 4 kişiye imza yetkisi verdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulübünü ilgilendiren önemli kararlarda ve yapılacak işlerde iki imza şartı aranacak. Eskişehirspor yönetiminde, bir önceki dönem uygulanan imza kararı, yeni yönetim kurulunda da devam edecek. Başkan Osman Taş ve başkan yardımcıları olmak üzere 4 kişide bulunan imza yetkisinde, kulübü ilgilendiren önemli karar ve anlaşmalarda, en az iki imza şartı aranmaya devam edecek. Alınan bilgilere göre Başkan Osman Taş’ın yanı sıra, başkan vekilleri Ertuğrul Nazlı, Selim Kayabaşı ve Taner Özcan imza yetkisini sahip yöneticiler olarak belirlendi.

Hatice Çelik İközen Başkan yardımcısı oldu

Eskişehirspor yönetimindeki tek kadın idareci olan Hatice Çelik İközen, başkan yardımcılığı görevine getirildi. Eskişehirspor yönetiminde yer alan Hatice Çelik İlközen, ‘Eskişehir’e ve Eskişehirspor’a hizmet etmek için bende varım’ sloganı ile yönetime giren tek bayan oldu. Başkan Osman Taş tarafından başkan yardımcılığı görevine getirilen İlközen, uzman psikolog olmasının yanı sıra, siyasetçi, araştırmacı bilim uzmanı ve ithalat ile uğraşan bir isim. “Eskişehir ve Eskişehirspor’a hizmet edebilmek için bende varım” diyen İlköezen, “Sizlerin desteği ile en güzel şekilde kulübe hizmet edelim” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi