Eskişehirspor'da 4 eksik var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 4 eksik var!
A
a

​Eskişehirspor ve Adana Demirspor bugün tarihlerindeki 36’ncı maça çıkıyor. Bugüne kadar 35 maçın 9’uncu Es Es 11’ini ise Adana Demirspor kazandı.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig’de bugün Adana Demirspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor’da 4 eksik bulunuyor. Siyah Kırmızılı ekipte geçtiğimiz hafta sakatlanan Sissoko ile 3 haftadır sakatlığı bulunan Fıratcan, Bedirhan ve defans oyuncusu Mevlüt Çelik bugünkü maçta forma giyemeyecek. Teknik Direktör Fuat Çapa’yı yaşanan sakatlıklar nedeniyle bir hayli zor bir maç bekliyor. Çapa’nın Sissoko’nun yerine Furgan’a, Mevlüt’in yerine Berkay’a ve Fıratcan’ın yerine ise Jesse’yi oynatmayı düşünüyor.

İki takımın 1’i özel 34’ü resmi olmak üzere oynadıkları 35 maçın 9’unu Eskişehirspor,11’ini ise Adana ekibi kazanırken, 15 maç beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda atılan toplam 80 golün 34’ü Siyah Kırmızılılardan, 46’sı da Adana Demirspor’dan geldi. İlk kez 19 Eylül 1965 yılında Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaşan taraflar maçtan Fethi Heper ve Özden Uçal’ın karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle ayrıldı.

İki ekip son olarak 30 Eylül 2018’de 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaştı ve maçtan ev sahibi 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Eskişehirspor ve Adana Demirspor taraftarlarının arasında yıllardır dostluk bağları var. Her iki takımın taraftarları her maç öncesi konuk olacakları şehirde bir araya gelip hem hasret gideriyor hem de örnek misafirperverliğini tüm Türkiye’ye gösteriyor.

Bugün Türkiye Eskişehirspor taraftarlarını konuşacak

Eskişehirspor taraftarı bugün oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında yeni bir koreografiye hazırlanıyor. Kurulduğu 1965’ten bu yana Türk tribünlerinin mihenk taşı olduğunu her fırsatta ispatlayan taraftar, 1982 yılından beri tribünlerde koreografiler yaparak bu konuda da öncü oldu. Bugün Amigo Orhan’ın torunları yapacağı koreografiyle güne damgasını vuracak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi