Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da 3 isim için flaş gelişme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 3 isim için flaş gelişme!
A
a

Eskişehirspor'da geçtiğimiz sezon başarılı maçlar çıkaran Berdirhan, İbrahim Halil ve Fıratcan ile bir kez daha görüşen yönetim, verebilecekleri ücretleri bildirdi. Verilen rakamları değerlendiren genç oyuncuların karar aşamasında olduğu açıklandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspr’da sözleşmesi sona eren bir diğer isim Bedirhan Altınbaş’ın geride bıraktığımız Cuma günü Sportif Direktör Ayhan Taşçı ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Oyuncaya yönetimin verebileceği rakamı ileten Taşçı’ya kendi istediği rakam hakkında bir şey söylemeyen Bedirhan’ın, düşünmek için süre istediği öğrenildi. Bedirhan Altunbaş’ın Es Es’te kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Ligde kalma adına büyük mücadele veren Eskişehirspor’da ligin ilk yarısında attığı gollerle takımına önemli katkıda bulunan İbrahim Halil Öner de birçok takımın transfer listesinde yer alıyor. Sözleşmesi biten ve yetiştirme bedeli olmadığı için kulüplerin yakından ilgilendiği oyuncuya, geçtiğimiz günlerde yönetim son bir teklif sunarak, karar vermesi için tatile gönderdi. Forvet oyuncusu tatilden sonra kararını verecek.

Fıratcan’ın talipleri çoğaldı

Spor Toto Süper Lig’den başta Trabzonspor olmak üzere çok sayıda kulübün listesinde olan Fıratcan Üzüm, iki gün önce Es Es yönetimiyle tekrar bir araya geldi. Kendisiyle birçok kulübün ilgilendiğini ve görüşmelerin devam ettiğini belirten oyuncu, Trabzonspor, Antalyaspor ve Alanyaspor gibi kulüplerden ciddi teklif geldiğini, bunlardan birini değerlendirerek Eskişehirspor ile yollarını
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi