Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da 2 sakatlık şoku birden!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 2 sakatlık şoku birden!
A
a

Eskişehirspor milli maçlar için verilen arayı çalışarak değerlendiriyor. Bu antrenmanlardan birinde Es Es'e antrenmanda iki kötü haber birden geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da geçtiğimiz gün gerçekleşen antrenmanda iki futbolcu sakatlandı. Bir hava topu mücadelesinde Marko Milinkovic arka adelesinde sertlik hissedince antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Ayrıca Halil İbrahim Öner de girdiği ikili mücadelesi sonrası sakatlandı. Her iki oyuncunun tedavisine başlanırken son durumları hakkında sağlık ekibi tarafından açıklama yapılması bekleniyor.

Yarın konya ile karşılaşıyoruz

Spor Toto 1. Lig’e verilen 15 günlük milli arayı boş geçirmek istemeyen Eskişehirspor yarın ilk hazırlık maçına çıkacak. Siyah Kırmızılılar yarın Süper Lig ekibi Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Fuat Çapa maç eksiği bulunan futbolculara bu karşılaşmada şans tanıyarak eksiklerini kapatmasını isteyecek. Yarın saat 16.30’da Konya’da oynanacak olan karşılaşmanın ardından Es Es, 28 Mart Perşembe günü Fenerbahçe ile ikinci hazırlık maçını yapacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi