Eskişehirspor'da 2 futbolcuya önemli uyarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 2 futbolcuya önemli uyarı
A
a

Eskişehirspor, Osmanlıspor galibiyeti ile havaya girdi ancak yine de dikkatli olması gereken bir konu var. Es Es'te 2 futbolcumuz sarı kart sınırında bulunuyor. Fuat hocadan bu iki oyuncuya sarı kart görmemeleri yönünde uyarı geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da kaleci Ekrem Kılıçarslan ve İbrahim Halil Öner sarı kart sınırında bulunuyor. Eskişehirsporlu 2 isim Elazığ maçında sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecekler ve 24 Kasım cumartesi günü Eskişehir'de oynanacak Ümraniyespor maçında cezalı duruma düşecekler. Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa, Ekrem ve İbrahim'i bu kritik süreçte sarı kart görmemeleri konusunda uyardı. 

Eskişehirspor son maçta çok sarı kart gördü

Eskişehirspor sahasından Osmanlıspor'u yendiği maçta bu sezon en fazla kart gördüğü karşılaşmayı yaşadı. Siyah Kırmızılı ekipte tam 5 futbolcu sarı kart gördü. Dakika 35’de Tolga Yakut, 54’de Alperen Kocabaş, 58’de Mevlüt Çelik, 78’de kaleci Ekrem Kılıçarslan ve 90’da Halil İbrahim sarı kart gördü. Es Es’in Osmanlıspor karşılaşması bu sezon en çok sarı kart gördüğü karşılaşma oldu.

Eskişehirspor ateş hattından çıktı

Eskişehirspor Osmanlıspor 1-0 kazanarak bu sezon ilk kez üst üste ikinci galibiyetini aldı. Deplasmanda bu sezon ligin en başarılı olan ekibi Osmanlıspor’u tek golle deviren Eskişehirspor bu galibiyetle puanını 11’e çıkardı ve averajla 15’inci sıraya yükseldi. Es Es bu hafta Balıkesirspor’u geride bıraktı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi