Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da 2 futbolcu da her an serbest kalabilir!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 2 futbolcu da her an serbest kalabilir!
A
a

Eskişehirspor yönetimi, alacakları ödenmeyen ve sözleşmelerini fesih etme hakkını elinde bulunduran Sissoko ve Hakan Aslantaş’ı, takımda tutmak için uğraşıyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da önceki gün alacakları ödenmediği gerekçesi ile sözleşmesini fesih eden fakat yönetimin ödeme sözü vermesi üzerine, bir gün daha bekleyen İbrahim Sissoko’nun yanı sıra, önceki gün yönetimle görüşen ve alacaklarının ödenmesi için yönetime Salı gününe kadar süre veren Hakan Aslantaş, yönetimi zor durumda bıraktı.

SİSSOKO İÇİN SON GÜN

Eskişehirspor’dan geçtiğimiz sezondan kalan 187 bin Euro alacağı bulunan ve ödeme bekleyen İbrahim Sissoko, önceki gün sözleşmesini fesih etmiş fakat, 35 bin Avro ödeme sözü verilmesi üzerine, bir günlük beklemeye geçmişti. Ödemenin yapılmasını bekleyen Sissoko’nun, bugün parayı alamaması halinde sözleşmesini fesih ederek Eskişehirspor ile yollarını ayıracağı öğrenildi.

HAKAN SÜRE VERDİ

Diğer taraftan geçtiğimiz sezondan kalan 298 bin liralık alacağı için bir ay önce TFF’ye başvuran ve serbest kalma hakkı bulunan Hakan Aslantaş ise, yönetimi 4 gün süre verdi. Kampa katılmayan ve Eskişehir’de bekleyen oyuncu, önümüzdeki hafta ödeme yapılmaması halinde serbest kalma hakkını kullanacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cc 5 Temmuz 2019 18:14

Diri nerdesin hadi istifaya cagir :)

0 1 Cevap Yaz
Yazıklar olsun 5 Temmuz 2019 16:44

Başkanın çok parası olur olmaz....Önemli olna başkan olması...Zor durumda olan Eses'i ayağa kaldırması.Burada herkese de görev düşüuor.Gerçi adanmış ve seçilmişlerden hiç ses çıkmıyor.Haydi değer Eskişehirin yani sizin idare ettiğiniz insanları derdi. KAYNAK BULMADA ÖNDERLİK YAPMADA HİZMET BEKLİYORUZ.35 bin euro için En iyi oyuncularımızdan Sissoko bekliyor.

1 2 Cevap Yaz
Selim 5 Temmuz 2019 15:09

Bu yönetim de fos çıktı, istifaları yakındır.

1 9 Cevap Yaz
Yazık 5 Temmuz 2019 14:14

Yönetimden biri çebinden ödesin ..çok para değil..Nasıl olsa geri alacak...

1 6 Cevap Yaz
Sz 5 Temmuz 2019 14:13

Ya söz vermeyin ya da ödeme yapın.Zaten transfer açılmıyor bildiğimiz kadarıyla.Bu ne ya.Daha elimizdeki oyuncularımızla anlaşamıyoruz.Adamalar söz verilmiş bekliyorlar.

0 5 Cevap Yaz
Parisli 5 Temmuz 2019 14:07

Paran yoksa niye başkan oldun taş osman..yancı muratın dolmuşundaki bindin.?

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi