Eskişehirspor'da 11 futbolcu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 11 futbolcu...
A
a

Eskişehirspor’da sözleşmesi sona erecek olan 11 futbolcunun kulüpteki gelecekleri merak ediliyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da sözleşmesi sona erecek olan 11 futbolcunun kulüpteki gelecekleri merak ediliyor. Görüşmeleri sürdüren ve oyuncularla yeniden sözleşme uzatmak isteyen yönetimin önündeki en büyük sorun, futbolcularının geçmiş dönemdeki alacakları. Eskişehirspor’da iç transfer mesai sürüyor. Bu konu hakkında açıklamada bulunan Fatih Baturaygil, “Başkanımız Mustafa Akgören ve başkan yardımcımız Ömer Kurumehmetoğlu ile birlikte iç transfer görüşmelerini yürütüyoruz. Transfer komitesi olarak görüşmelere yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu hafta içinde tekrar oyuncularla görüşeceğiz. Önümüzdeki en büyük engel oyuncularımızın geçmişten kalan alacakları. İlk etapta eski alacakların ödenmesi ve bir miktar peşinat verilmesi gerekiyor” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesliiii 10 Haziran 2020 14:33

Sayın Osman Karatas biz kimsenin uşağı degiliz. Senin gibi yanlida yazmiyoruz. Sadece EsEsin usagiyiz. Parası olan işleri halledebilecekse yönetime talip olur. Elindeki topculari para yok diye gönderip bunada küçülme diyemez. Kalan topcukarida elinde tutar. Yonetimdeysen parayı bulacaksın parayı ortaya koyacaksin . Bizim için yönetimde A kişisi B kişisi olmadı fark etmez. Önemli olan Eskişehirsporun kurtulmasi. 20-25 kişi yonetime geleceksin. Kulubu idame etmek için paran olmayacak. Böyle yoneticiligi herkes yapar.

1 5 Cevap Yaz
ess 9 Haziran 2020 19:17

anlaşıldı, şu ana kadar çözülemediyse vah ki ne vah. onlar için iyi oldu, kendilerini kurtardılar.

0 2 Cevap Yaz
esesliiii 9 Haziran 2020 15:09

Zor dostum zor. bakalım nasıl halledeceksiniz bakalım. Yöneticilik halletmeyi gerektirir. Yönetim olarak koyacaksınız ortaya parayı halledeceksiniz. Halledemeyecekseniz orada ne işiniz var. Yöneticilik sadece medya önünde reklam yapıp hava atmak, yöneticiyim diye akredite kartlarını boyuna takıp statlarda gezmek değildir.. Kendinize güvenip geldiyseniz yönetime gerekirse yönetici olarak cebinizden para verip halletmek zorundasınız. halledemeyecekseniz yöneticiyim diye ortada gezmeyin istifa edin.

3 8 Cevap Yaz
Osman Karataş

Başkaları parayı yesin, dürüst ve gönülden çalışan bu şehrin geleceklerine küfürvari bir yorum yapmışsın eseslii, kimin uşağısın?

9 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi