Eskişehirspor'da 10 dakika içinde... İstifa mı edecekti?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 10 dakika içinde... İstifa mı edecekti?
A
a

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş ve Başkan Vekili Mustafa Topkaya dün 13.00'te düzenlediği basın toplantısında gündem yaratacak açıklamalarda bulunmuşlardı. İstifa imalarının ardından hareketli dakikalar yaşandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Başkanı Osman Taş gelen icralara tepki göstererek, "Eskişehirspor'a zarar veriyorsam bugün hemen istifa etmeye hazırım. 24 saat zaman tanıyorum. Yolumuz kesilmeye devam edilirse, 24 saat sonra eski dosyaları açacağım. Artık yeter. Bugün 2015 yılından 4 icra geldi. Yazıklar olsun. Biz kulübü kurtamaya çalışırken köstek oluyorlar. Bize yeniden taş koyarlarsa bütün dosyaları açıp, her gün basın toplantısı yapacağız" ifadelerinde bulunmuştu.  

Basın toplantısından 2 saat sonra Eskişehirspor medya biriminden "Bugün saat 17.30'da  kulüp başkanımız Osman Taş ve yönetim kurulu üyelerimiz Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde  basın toplantısı gerçekleştirecektir" diye bilgi geçildi ancak 10 dakika sonra basın toplantısının iptal edildiği duyuruldu.  

Başkan Taş'ın ikinci kez basın toplantısı kararı almasında peş peşe gelen icraların  olduğu belirtildi.  Peş peşe gelen icralar ile çileden çıkan Başkan Osman Taş'ın istifa kararı aldığı, daha sonra ikna edilen başkanın basın toplantısını iptal ettiği iddia edildi. Ancak basın toplantısı alma fikrinin gelen icra dosyalarının artmasından dolayı olduğu öğrenildi. Başkan Taş 4 ismi açıklamış daha sonra icra dosya sayısı 17'e yukseldi.  Gelen icralar sonrası Taş bu isimleri de kamuoyu ile paylaşma kararı aldı. Daha sonra bu kararından vazgeçerek toplantıyı iptal etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
esesli 1 Ağustos 2019 10:32

kulüp acilen delegeler ile toplandı yapılıp deklarasyon yayınlanmalı. Ya alacakları olanlar sabredecekler süper lige çıkana kadar ne ödeyebilirsek kabul edecekler. yada yok ben alacağımı istiyorum diyorlarsa yapacak bir şey yok hep mevcut kadroyu ödeme yap hemde 180 milyon borç ödenmez. O zaman kulüp kapanma kararı alacak. herkes alacaklarına bir bardak su içecek. bizde Eskişehir demirsporu alacağız amatör ligden süper lige yavaş yavaş çıkacağız. Ömrümüz yeterse tabi ki ....

0 0 Cevap Yaz
esesli 31 Temmuz 2019 16:18

Osman başkan sen dik dur senin le amatöre kadar gideriz. yeter ki bu hainleri temizle...

2 5 Cevap Yaz
Parisli 31 Temmuz 2019 16:00

Eskişehirde kirli oyunlar dönüyor..birileride alet oluyor bu kişi kesinlikle mesut hoscandir kamuran onun adamidir.pekala kamuran niye demiyor hoşcana başkan sendin paramı ödemedin diye.

1 4 Cevap Yaz
Hasan 31 Temmuz 2019 14:30

Kamuran hocam kendin ol.Birilerine alet olma.Sen ki camianın sevdiği saydığı kişisin.Alacaklarına kimse bir şey demez.Ama birileri bir şeylerin peşinde..Belli ki seni de alet ediyorlar.Sen EsEs'ten yana ol.Alacaklarını 2015 de neden icra ettirmedin de şimdi icra yoluyorsun.

1 10 Cevap Yaz
Haydi Başkan 31 Temmuz 2019 14:13

Sayın başkan çık kim EsEs aleyhine çalışıyor ise tek tek açıkla ...artık zamanı geldi.Daha önce de bu dile getirildi ama kimden korkuyolarsa açıklamadılar.Korkmayın ..Yönetim ve taraftar kenetlenmeli..EsEs önce içindeki pislıkleri temizlemeli.nereye kadar giderse gitsin.

1 19 Cevap Yaz
Selim 31 Temmuz 2019 14:13

Kim o çocuğun kumbarasında biriktirdiği paraya göz diken 17 kişi açıklayın.

1 16 Cevap Yaz
Kadir 31 Temmuz 2019 14:08

EsEs camiası içinde belli ki köstebek asalaklar var.Osman Taş'ı kızıyorduk.Şimdi hak veriyoruz.Başarısız olması için bir çete oluşturulmuş.Bunların niyeti EsEs değil kendi çıkarları.Bunların temizlenmesi lazım.-6 puanı da bunlar aldırdı.SAĞA SOLA TELEFON EDENLERDE BU ZİHNİYET.

0 17 Cevap Yaz
EsEs 31 Temmuz 2019 13:48

İstifa etme..çık açıkla...Birileri özellikle yaptırıyor.2015 yılındaki alacakları şimdi akıllarına gelmiş.Yazıklar olsun.

2 18 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi