Eskişehirspor'da "sosyal mesafeli" bayramlaşma

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da "sosyal mesafeli" bayramlaşma
A
a

Eskişehirspor'da teknik heyet ve futbolcular ile yönetim kurulu üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Eskişehirspor Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde kamp sürecine devam eden siyah-kırmızılı takımın teknik heyeti ve futbolcuları için bayramlaşma töreni düzenledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine dikkat edilen bayramlaşma törenindeki açıklamalarına yer verilen Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, pandemi sürecinin bir an önce geçmesini umut ettiğini belirterek, nice sağlıklı ve mutlu bayramlar diledi.

Bayramlaşmandan sonra teknik direktör Mustafa Özer idaresindeki futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve pas çalışması yaptı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bayram 27 Mayıs 2020 18:14

Topçulara çikolata vereydin gerçi sende onu alacak parada yoktur

0 3 Cevap Yaz
Sosyal Mesafeli 27 Mayıs 2020 13:55

"Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine dikkat edilen bayramlaşma töreni" demişsiniz ancak el sıkışmasalarda yumruk selamı yapmak suretiyle mesafeyi aşmış bulunuyorlar. En azından Siz bu fotoğrafı siz paylaşmayın...

0 0 Cevap Yaz
selçuk 27 Mayıs 2020 13:33

27 Mayıs ihtilali ve Şehidimiz Hasan Polatkan'ı ve diğer şehitleri yad eden, rahmet dileyen ile ilgili bir haber yapamadınız mı? yazıklar olsun.

2 1 Cevap Yaz
Veyis OZSOY

Bizim ülkemizde dürüst namuslu insanlardan bahsetmezler.Sehrimizin şehidine Allah rahmet eylesin bu insanın idam edilmesine vesile olanların aynı akıbete uğrar inşallah.

2 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi