Eskişehirspor’da “iki isim” krizi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da “iki isim” krizi!
A
a

Eskişehirspor’da teknik kadroyla problem yaşayan Onur Arı ve Tolga Yakut son haftalarda forma giyemiyordu. Her iki futbolcunun 10 Nisan’da oynanacak olan Uşakspor maçında sahada olması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Akhisarspor maçında kart cezası nedeniyle oynayamayan Onur Arı’nın Pendikspor maçında ilk 11’de olması bekleniyordu. Ancak Teknik Direktör Suat Kaya, Onur’u kadroya almamıştı. Suat Kaya menajeri ile çalışmasını istediği iddia edilmiş Onur’un da bu teklifi kabul etmediği için Pendik maçının kadrosuna alınmadığı ileri sürülmüştü. Başkan Mehmet Şimşek böyle bir duyumun olduğunu belirtip bu konuyu araştıracağını belirtmişti. Yönetim bu krizi bitirmek için uğraş verdiği ve Onur Arı’nın Uşakspor maçında forma giymesini sağlayacağı öğrenildi.

Tolga iki haftadır hasret
Teknik kadroyla sıkıntı yaşayan bir diğer futbolcu ise Tolga Yakut, iki haftadır formaya hasret kaldı. Isparta maçında Yardımcı Antrenör Mithat Çulcuoğlu takımın başında sahaya çıkmıştı ve ekibi kenardan yönetmişti. Maç sonunda Tolga Yakut ile Çulcuoğlu arasında ipler gerilince, Tolga özür dileyerek konuyu kapatmıştı. Tolga, Isparta maçının ardından Akhisarspor ve Pendikspor maçlarında ilk 11 değil maç kadrosuna dahi girememişti. Kaya performans düşüklüğü nedeniyle Tolga’yı oynatmadığını belirtti. Bu hafta sonu oynanacak Uşakspor maçında Tolga’nın formasına kavuşması bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan gündem 8 Nisan 2022 04:33

Uşak sporu yenip ligin sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz en büyuk es es.

0 2 Cevap Yaz
Çamlıca 7 Nisan 2022 23:56

Söylemler doğru ise Suat Kaya ile yollar derhal ayrılmalı

1 3 Cevap Yaz
bıdon 7 Nisan 2022 20:05

cok ıyı haber yenersek lıgde kalıyoruz,ya oynasalar n e olur oynamasalar

3 11 Cevap Yaz
Es-es sevdalısı 7 Nisan 2022 17:46

Takıma Sezgin Coşkun kardeşimiz, teknik direktör olsun. Konu kapansın!!!!!

2 14 Cevap Yaz
Emirdagli 7 Nisan 2022 16:39

Cincon dokuntuleri futbolcu ayarliyor eses,ten cincona.. Uzumaki yonetim kov gitsin cinconspor lulari.

3 10 Cevap Yaz
Ekici26 7 Nisan 2022 11:54

Gs lilere peşkeş mi çekiyorsunuz bizi kurtaracak olan alt yapıyı neyi araştırıyorsunuz yahu bu antrenörlerin bu kulüpte ne işi var hala forma giydi diye oyuncu gönderen sizler heeyyyy oradamısınız.Yazıklar olsun size.

2 9 Cevap Yaz
Murat

"." işareti cümle sonlarına koyulur

4 0
Söğütlü

Cengiz hocadan iyidir

5 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi