Eskişehirspor'da "en uygun sistem" arayışı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da "en uygun sistem" arayışı!
A
a

Eskişehirspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını Kuşadasıspor ile yaptı. Teknik Direktör Cüneyt Biçer 4-3-3 sistemiyle takımını sahaya sürdü

Sütiş Eskişehir
Maç içinde hem dizilişlerde hem de oyuncu değişiklikleriyle arayışa giren teknik patron Biçer’in hamleleri oldukça merak uyandırdı. 3-4 hazırlık maçının ardından Biçer sistemini tam olarak belirleyecek.

4-3-3 sistemiyle maça başladı
3. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor yeni sezon hazırlıkları öncesi ilk hazırlık maçını Kuşadasıspor ile yaptı. Es Es rakibini 1-0 mağlup ederken gol Ömer Faruk Söyler’den geldi. Bu karşılaşma Teknik Direktör Cüneyt Biçer’in de ilk maçıydı. Takımını ilk ciddi provada görme fırsatı yakalayan Biçer, sahaya 4-3-3 sistemiyle çıktı.
 
İlk 11 göze çarptı
Biçer’in hazırlık maçında sahaya sürdüğü ilk 11, ise göze çarptı. Kalede Efehan yer alırken, sağ bekte Eray, stoperde Bartu-Arda ikilisi, sol bekte ise Cihangir görev yaptı. Biçer orta sahayı ise 3’ledi. Kaan Gaman, Hasan Ulaş ve Utku Kızılkaya 3’lüsü orta sahada görev aldı. İlerde de Berkay Tanır-Onur Arı-Onur Bayramoğlu 3’lüsünü izledik.
 
Berkay sahte 9’du
Berkay sol çizgide yer alırken, Onur Arı ise sağ çizgide görev yaptı. Onur Bayramoğlu’na ise ileri uçta görev verildi. Orta sahada özellikle Utku aldığı topları, sahte 9 gibi oynayan ve defansın arkasına koşular yapan Berkay’a gönderdi. Birçok pozisyonda Es Es bunda başarılı oldu. Onur Arı ve Onur Bayramoğlu’nun ise görev yaptıkları mevkilerde zorluk çektiği gözlendi.
 
Birçok değişiklik yaptı
İkinci yarıda ise Biçer birçok oyuncu değişikliğine gitti. Muhammet Yahya ikinci yarının başında sol bekte görev yaparken, ilerleyen dakikalarda sol stoper olarak görev yaptı. Eren Altıntaş önce 10 numara mevkisinde yer alırken maçı sol bekte tamamladı. Kısacası Cüneyt Biçer en uygun sistemi ve o sistemde en verimli oynayan isimleri oynanan hazırlık maçında aradı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Redkit 11 Ağustos 2022 08:16

Hocam seni begenmeyenler istemeyenler vardı ???

2 2 Cevap Yaz
ess 10 Ağustos 2022 21:47

Onur Arı'yı ileri uçta daha aktif gördüm. bir de orada denenebilir hazırlık maçlarında.. iyi press yapıyor.

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi