Eskişehirspor'da -6 puan paniği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da -6 puan paniği
A
a

Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Erkan Koca ve Basın Sözcüsü Av. Cihan Gürsoy bu sabah yapılan basın toplantısında, basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Basın sözcüsü Av. Cihan Gürsoy konuşmasında; devraldıkları görev nedeniyle yaşadıkları gurur ve mutluluğu dile getirerek çalışmalarına ise hızla başladıklarını şu sözlerle ifade etti; “Bizler Eskişehir’in yerlileri ve Eskişehirspor’a gönül vermiş insanlar olarak zor bir görevi üstlendiğimizin farkındayız. Bu zor günleri birlik beraberlik içerisinde biz olarak aşmaya çalışacağız. 27.07.2021 tarihi itibari ile bu görevi devraldık. Tarafımıza tevdi edilen bu görev nedeniyle gururluyuz. 19 Haziran 1965’ten bugüne şerefle dalgalandıran Eskişehirspor bayrağını devralmanın mutluluğu içerisindeyiz. Göreve geldikten sonra hızlı bir şekilde yönetim kurulu olarak toplandık ve görev dağılımı gerçekleştirdik.  İvedi olarak kulübümüzün geleceği adına olması gereken durum tespitlerini ve planlamaları yaptık. Kısa bir süre içerisinde bir takım kurmamız gerektiğini biliyorduk ve bu doğrultuda harekete geçtik. Öncelikle teknik direktör tercihimizi tanıdık bir hocadan yana kullandık ve teknik heyeti ile birlikte göreve başladı. Sözleşmesi devam eden ve altyapımızda gelecek vadeden futbolcular ile yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Sözleşmesi sona ermesine rağmen ikili ilişkilerimizin iyi olduğu futbolcular şu an antrenmanlara çıkıyorlar. Kendileri ile en kısa zamanda kulüp menfaat doğrultusunda yeni anlaşmalar da imzalayacağız.”

Son dönemde basında yer alan federasyona başvuran mevcut oyuncular ile ilgili de konuşan Gürsoy; “Öncelikle yaptığımız görüşmeler sonucunda serbest kalmak için TFF’ye başvuran Buğra Çağlıyan ve Tolga Yakut isimleri ile yeniden anlaştık. Diğer oyuncular ile de görüşmelerimiz devam etmekte... Biz böyle bir süreçte mümkün olan tüm oyuncular ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Teknik heyetimizin isteği de bu doğrultuda”  dedi.

Basın sözcüsü açıklamalarına yeni sezon hazırlıkları ile ilgili devam ederek; “Diğer takımlara göre sezona geç başladığımızın farkındayız. Mevcut futbolcularımız günde çift antrenman ile yeni sezon çalışmalarına devam ediyorlar. Teknik heyetimizden gelen kamp istediği doğrultusunda Kulüp Başkanımız Mehmet Şimşek ve yönetim kurulu üyelerimizin girişimleri ile Bolu Abant’ta bulunan Von Resort Otel ile anlaştık. Takımımız 22-29 Ağustos tarihleri arasında burada kamp yapacak. Bu süreç içerisinde de hazırlık maçlarına çıkacak. Takımımız çalışmalarını sürdürürken, biz de yönetim kurulu üyeleri olarak Başkanımız Mehmet Şimşek’in önderliğinde kulübümüze maddi kaynak yaratma çabalarımızı sürdürüyoruz. Kulübe yeni sponsorlar bulma yönünde çalışmalarımız var. Yıllardır kulübümüzün isminin önüne çeşitli sebeplerde isim sponsoru alınamamış. Kulüp olarak maddi anlamda zor günlerden geçerken bu sene bu sponsorluk seçeneği de gündemimize aldık. Forma sponsorluğu konusunda geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapılmıştı. Yarın bu işbirliğini basın önünde resmiyete dökeceğiz. Bu sezon takımımız MS Sports ürünleriyle sahaya çıkacak” açıklamalarında bulundu.

Başkan Vekili Erkan Koca ise şehrimizin her kesiminden destek beklediklerini ifade ettiği konuşmasında, “Zor bir göreve talip olduk. Kongre süreci herkesin malumu. Sürecin sonunda yönetim kurulu olarak bu görevi biz devraldık. İki yıldır devam eden pandemi nedeniyle taraftarlarımızı ve tribünlerimizi çok özledik. İlk hedefimiz takımı sahaya çıkartmak ve Eskişehirspor armasını yaşatmaktır. Loca ve Led ekran satışlarımız başladı. Fidan bağışı kampanyamız devam ediyor. Bu konuda şehrimizin desteğini bekliyoruz. Basınımız ile sürekli temas halinde olacağız. İki haftada bir, ay da bir basın toplantıları düzenleyerek kamuoyunu hızlı bir şekilde bilgilendireceğiz. Camiada bilgi kirliliği olsun istemiyoruz” sözlerine yer verdi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
chn 11 Ağustos 2021 08:21

başlıkla içeriğin ne alakası var. Sözde gazeteciler !!!

0 0 Cevap Yaz
es esli 6 Ağustos 2021 19:52

Hırsızlar nerede leş kargaları nerede

0 2 Cevap Yaz
Yorumcu.. 5 Ağustos 2021 14:23

Demek bu senede puan silme cezasından küme düşeceğiz..

1 8 Cevap Yaz
Halil Hırlı 5 Ağustos 2021 13:51

EKSİ 6 puan paniği yazıyorsunuz haberin içinde öyle bişey yok

0 13 Cevap Yaz
Kıllanan adam 5 Ağustos 2021 13:48

MAVİŞİN ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞİ

1 16 Cevap Yaz
Mehmet 5 Ağustos 2021 04:18

O kadar dedik paranız yoksaaaa çıkmayın bırakın kayyuma ne olacaksa olsun bu işler parayla olur sizde Mustafa gibi oyalamayin

1 14 Cevap Yaz
Göktan 5 Ağustos 2021 00:42

Bu haberin başlığıda eksi 6 puan yazılmış haberin içeriğinde eksi 6 puanla ilhişi birşey yok.

0 4 Cevap Yaz
bıdon 4 Ağustos 2021 23:14

fıdanla gelecek prayla kulup kurtulacak nasrettın hocanın koyun hesabı

0 6 Cevap Yaz
Mulayım Sert 4 Ağustos 2021 23:12

batan gemının malları bunlar, gelın nemalanın hade hade kapanın elınde kalıyor

1 6 Cevap Yaz
Mustafa 4 Ağustos 2021 21:12

Eskişehirspor bunlar mı yönetecek akp kayyumu gibi kulüp iflas

6 18 Cevap Yaz
Ccc 4 Ağustos 2021 19:51

Sizdende bir şey olmaz neyi becerdiniz sadece bahane üretirsiniz.

2 19 Cevap Yaz
eses ayran 4 Ağustos 2021 17:25

bu eses ayranın osman ile bir alakası var mıdır? bileniniz var mı?

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi