Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da -3 için yoğun mesai

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da -3 için yoğun mesai
A
a

200 Bin Euro alacağı ödenmediği için FIFA’ya başvuran Nzuzi Toko’dan geçtiğimiz gün Eskişehirspor’a 3 puan silme cezası gelmişti. Eskişehirspor yönetimi bunun üzerine harekete geçerken, Toko’nun avukatıyla görüşmelerin sürdüğü öğrenildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için olumlu gelişme

Eskişehirspor’un eski oyuncusu Nzuzi Toko geçtiğimiz günlerde alacakları yüzünden kulübe puan silme cezası gönderdi. Toko dosyasını çözmek ve 3 puan silme cezasının önüne geçmek için hemen harekete geçen Eskişehirspor yönetiminin cezanın kaldırılması için önemli yol aldığı öğrenildi. Eskişehirspor yönetiminin, oyuncu ve avukatı ile görüştüğü, uzlaşmaya varıldığı gelen bilgiler arasında.

Gözler FIFA’da

Konuyla ilgili yönetim henüz resmi bir açıklama yapmamasına rağmen, alınan bilgilere göre Toko’nun puan silme cezasının iptali için FIFA’ya dilekçe verdiği ve Salı günü (yarın) FİFA’nın bu dosya için son kararını vereceği öğrenildi. Toko’nun dilekçesinin kabul edilmesi halinde Eskişehirspor Kulübü 3 puan silme cezasından kurtulacak.
 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 9 Ağustos 2021 15:19

bu haberler yapılmadan çözülse haberle birlikte diğer oyuncularda sıraya giriyo. Alacaklı oyunculara mesaj göndermiyelim.

0 3 Cevap Yaz
pompeo 9 Ağustos 2021 11:01

vayy anasini be .... Toko gibi bir futbolcuya 200 bin € borc ... Lojistiktinin su sözlerini unutamadim bir türlü: „Toko inanilmaz ... De Federico tam bir top cambazi ... „ ... Lojistikciyi aklima gelen en iyi dileklerle tekrar tekrar aniyorum ...

0 4 Cevap Yaz
eses

al bendende o kadar ona allah hesabını bu dünyada cıkarsın. insanlara acı cektiriyo ya kendide acklar cekdin

0 5
Redkit 9 Ağustos 2021 10:22

Şuan alman 2.liginde oynayan kongolu klas topçu alacağı parasının asla peşini birakmaz

0 4 Cevap Yaz
Zippo 9 Ağustos 2021 10:18

Birinden kurtulsan diğerinden -3 yersin kurtuluş yok

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi