Eskişehirspor coştu bir kere!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor coştu bir kere!
A
a

Eskişehirspor transfer yasağının kalkmasının ardından müthiş bir havaya girdi ve 2 maçını kazanarark küme düşme potasından çıktı. Futbolcuları da bu iki maçta herkesin dikkatini çekti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Kardemir Karabükspor’u deplasmanda 4-0 yendiği karşılaşmada, orta saha oyuncusu Mehmet Özcan’ın Jesse’ye yaptığı asist haftanın asisti seçildi. 21’inci dakikada orta sahada topu kontrol eden Mehmet, savunma arkasına sarkan Jesse’ye güzel bir pas çıkarttı. Topu sürüp kalecinin üzerinden aşırtan Jesse, takımını 2-0 öne geçirdi. Mehmet’in asisti TRT Spor’da yayınlanan Hedef Süper Lig programında haftanın asisti seçildi.

Issah haftanın 11’inde

TRT Spor’da yayınlanan ‘Hedef Süper Lig’ programında haftanın ilk 11’ine Eskişehirspor’dan Kamal İssah da seçildi. Karabükspor filelerine 4-0’lık maçın 3’üncü golünü atan İssah, Siyah-Kırmızılı forma ile ilk golünü atmıştı.

Primler verildi

Eskişehirspor yönetimi, siyah kırmızılı futbolculara bir maç prim dağıttı. Lig maratonunda arka arkaya alınan Gençlerbirliği ve Kardemir Karabük galibiyeti ile camiaya moral yükleyen teknik kadro ve futbolculara, Eskişehirspor yönetimi de prim dopingi yaptı. Eski Başkan Halil Ünal döneminden kalan 1.5 maç primlerini alamayan futbolculara, dün Gençlerbirliği primi olan 200 Bin lirayı dağıtan yönetim, Karabük maçının primini ise ödeyemedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi