Eskişehirspor çıkış yolu arıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor çıkış yolu arıyor!
A
a

Eskişehirspor’da Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil çıkış yolu aradıklarını söyledi. Baturaygil, “Ne yazık ki kulübün CAS’taki dosyaları düzgünce takip edilememiş. Alacaklı olan kişilerle yüz yüze görüşeceğiz. FIFA ve UEFA’ya giderek dosyalar hakkında bilgi alacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Sağlıklı bilgi yok
Eskişehirspor Başkan yardımcısı Fatih Baturaygil, kulübün muhasebe kayıtlarında sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Baturaygil, “Kulübün en büyük sorunu muhasebe kayıtları. Özellikle geçmişte forma giymiş yabancı futbolcular, görev yapmış teknik adamlar, yabancı futbolcuların bonservis, yetiştirme bedeli ödenen peşinatlar veya transfer taksitleri konusunun yanı sıra, itiraz yapılan dosyalar, sonuçları, davalara girilip girilmediği gibi daha birçok konu hakkında tam ve sağlıklı bilgilere ulaşamıyoruz” dedi.

İsviçre’ye gidilecek
CAS’taki dosyaların düzgünce takip edilmediğini belirten Baturaygil, “Önüne gelen FIFA’dan kesinleşmiş alacak dosyası gönderiyor. Son yıllarda sık sık yapılan genel kurullar yüzünden, CAS başta olmak üzere süregelen davalar doğru düzgün takip edilmemiş. Bu yüzden yaptığımız bazı itirazlar kabul edilmiyor ve borçlar kesinleşmiş bir şekilde önümüze çıkıyor. Tek çaremiz biran önce İsviçre’de bulunan UEFA’ya gitmek. Kulüp avukatlarımızla birlikte tüm dosyalar hakkında gerekli bilgilere ulaşmamız gerekiyor” dedi.

Yüz yüze görüşülecek
Alacaklı kişilerle yüz yüze görüşeceklerini söyleyen Baturaygil, “Ayrıca alacaklılarla artık aracılar veya avukatları tarafından değil, yüz yüze görüşmeler yapmak istiyoruz. Ülke ülke, kapı kapı dolaşıp, kulüpten alacakları olan futbolcu, menajer, teknik adam, kulüpler ile yüz yüze görüşeceğiz. Elimizdeki imkanları ve ödeme planı sunup bu sorunları çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Kulübün yarınlarını kurtarma adına bunu yapmak zorundayız” ifadelerine yer verdi.

Çok hata yapılmış
“Son günlerde gelen dosyalar açık ve net bir şekilde nasıl hatalar yapıldığını gözler önüne seriyor” diyen Baturaygil, “Bir dakika forma giymeyen futbolcular, görev yapmayan teknik adam dosyaları, yapılan yüksek bedelli sözleşmeler camiamızı ve bizleri şaşkına çevirdi. Kimseyi suçlamak istemiyoruz. Bu yüzden elimizdeki tüm imkanları seferber ederek, bu dosyaları çözmek istiyoruz. Bugün içinde bulunduğumuz şartlarda alacaklılara gerçek rakamları ödeme gücümüz yok. Kulübün yaşaması adına umarım alacaklılar da gerekli anlayışı gösterir” dedi.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ismail 14 Haziran 2020 23:51

Bunlar ne tiyatrosu yapiyor suan yönetimdr olanlarin bazilar ve hatirladigim kadariyla baskan mesut ve halilinde yönetimindeydi

0 0 Cevap Yaz
Faruk 14 Haziran 2020 13:29

İsviçreye yönetim olarak tam kadro gidilmeli!!!! Hiç birşey yapamazsanız bi tatil yapıp gelirsiniz

0 3 Cevap Yaz
262635 13 Haziran 2020 23:21

Yazık oldu...Başkanları hiç mi uyaran olmamış diyeceğim ama uyarıları dönüp bakmadılar.Şimdi neredeler.Hani EsEs i çok seviyorlardı.Zor duruma düştüğünde yanında idiler. Nerdesiniz.. EsES rezil oldu rezil.Böyle rezalet başka hangi kulupde var.

0 1 Cevap Yaz
eses 13 Haziran 2020 14:07

Günaydın Dalgamı geciyorsun. Bugünmü geldiniz kulübün başına neden kimseyi suçlamıyorsunuz söyleyin kim yapmış bu hale getirmiş takımı taraftar ve bu takıma maddi katkıda bulunan herkesin bilmeye hakkı var gerçi herkes biliyor o kişileri fakat yinede yanlış biliyor olabilirler siz doğrusunu söyleyin mertçe.

0 5 Cevap Yaz
Suat Avni.. 13 Haziran 2020 11:20

Kayyum olmayınca savsaklamışllar....

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi