Taraftar uyarı görevini yapar!

Eskişehirspor cephesinde sıcak geliş meler yaşanıyor. “Alev alev” yanıyor, desek daha doğru söylemiş oluruz…

1 Mayıs 2019 09:07
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor cephesinde sıcak geliş meler yaşanıyor. “Alev alev” yanıyor, desek daha doğru söylemiş oluruz… Sezon başında hedef “kümede kalmaktı” ligin bitimine 3 hafta kala bunu sağladık! Başarıdır! Aslan payı taraftarındır! Başarının mimarı taraftardır! İnancını hiç kaybetmeyen, siyah kırmızılı armaya gönül vermiş Eskişehirlilerindir… Çabuk unutuyoruz! Sezon başından bu yana yaşadıklarımızı hatırlayın! Sürekli bir mücadele halindeydik! Yoktan var edilen bir Eskişehirspor!

Yönetim hedef koymalı!

Eskişehirspor tribün liderlerinden Murat Diri’nin sosyal medya paylaşımlarını ilgiyle izliyorum. Ne demiş, ne talep etmiş! -Yönetim kongre kararı almalı, demiş! Haksız diyebilir miyiz? Ne yazık ki Eskişehirspor’un yakın tarihi bu konuda kötü örneklerle dolu! Kaan Ay, yönetiminin diğer yönetimlerden farkı var! İki listeli bir kongrede seçimle geldiler! Kulübü zorla kimse kendilerine vermedi!  Güven tazelemek için kongre kararı almak şart değil elbette! “Hiçbir futbolcu satmayacağım, bu kadro ile zirveye oynayacağız” derse, başımızın üzerinde yeri var! Yok “satıp savmayı” planlıyorsa, gelecek sezon hedefinde zirveye oynamak yoksa, kongre kararı istemek doğrudur!

Diri Sözcü’dür görevini yapıyor!


Süper Ligden düştüğümüzden bu yana, Eskişehirspor pek çok yönetici tarafından istismar edildi! (Sinan Özeçoğlu dönemini ayrı tutuyorum) Taraftarın, endişeli ve tedirgin olmasını anlayışla karşılamak gerekir! Murat Diri, tribün lideridir. Bizde kendisini zaman zamlan eleştirdik! Ancak Diri, aynı zamanda, şu anda Siyah Kırmızılı taraftarların sözcüsü durumundadır! Taraftarın düşüncesini dile getirdi diye, tehdit etmek neyin nesidir! Diri, gibi düşünen pek çok kişi var! Sözcü, erken uyarı yapmıştır! Görevidir! Eleştirileri aklı selim olarak değerlendirmek gerekir. Görevini yapmazsa bu kez “suskun olduğu” için eleştirilir!

İmeceyi bozmayın!


Hatırlarsınız bir dönem “İcra kurulu” vardı. Ben “Kayyum” adını takmıştım kendilerine. En azından taraftara bir güven aşıladılar! Damlaya damlaya göl olur, zihniyetiyle çalıştılar! Başarılı da oldular. Ama asıl başarıları birbiriyle bağı kopmuş Eskişehirsporluları bir araya getirmeleriydi. Büyük bir imeceyi örgütlemişlerdi. Şimdi bu imece lime lime doğranmak isteniyor! Unutmayın, şampiyonluk ancak bir bütün olarak elde edilir! 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eko 5 Mayıs 2019 01:26

Alev alev yanıyor diyorsunuz bir odun da siz atıyorsunuz. Birileri üzerine vazife olmayan söylemlerde bulunuyor

1 0 Cevap Yaz
Güle güle diri 1 Mayıs 2019 19:17

Diri kimdir?yapmayin Allah askina en basindan beridir siyasete takimi peskes cekiyor ben taraftar olarak görmek istemiyorumn!!!

1 3 Cevap Yaz
Safer 1 Mayıs 2019 19:16

Ayaklar baş başlar ayak olunca işin sonu çabuk gelir

0 4 Cevap Yaz
Saffet konar 1 Mayıs 2019 17:04

Ya alın takımı ne yaparsanız yapın işiniz gücünüz birbirinizi yemek . Nasıl bir şehirmiş burası herkes her şeyden anlıyor . Bu takım bu gidişle (bal) ligini boylar . Borç gırtlakta ama herkesde kuyruk dik . Yuh ya yuh başka ne denilir ?

0 6 Cevap Yaz
furemen 1 Mayıs 2019 10:27

Ali hocam Allah aşkına siz yapmayın.Murat Diri taraftarın sözcüsü müdür?Yönetimi istemiyor yada beğenmiyor olabilirsiniz.Ama bu adamı dillendirip gündemde tutarak kulübe ve şehre zarar veriyorsunuz.Bu adam kulübe zarar veriyor.

4 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi