Eskişehirspor camiasının beklediği dönüş!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor camiasının beklediği dönüş!
A
a

Eskişehirspor'da herkesin gözü kulağı Osman Taş'ın Almanya'dan dönüşünde. Almanya'da önemli temaslarda bulunan Taş, Perşembe günü Almanya'dan dönecek ancak cuma günü Eskişehir'de olacak. Bunun nedeni ise Ediz Bahtiyaroğlu’nun annesine verilen ev sözü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da sözleşme yenileyecekler, takımdan ayrılacaklar, maaşlarının ödenmesini bekleyenler hep birlikte Osman Taş'ın Almanya'daki görüşmelerinin sonucunu bekliyor.

Eskişehirspor yönetimi Eskişehir’de bir yandan yoğun mesaisine devam ederken Başkan Osman Taş ise Almanya’da önemli görüşmeler yapıyor. Başkan Taş Perşembe günü İstanbul’a, oradan da Bursa’ya geçerek merhum futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu’nun annesine verilen ev sözünü yerine getirecek. Cuma günü ise Eskişehir’e gelerek kolları sıvayarak, Siyah kırmızılı mevcut futbolculara yapılması gereken ödemeler, kulüp lisansının alınması, transferin açılması, FİFA dosyalı gibi öncelikli konular hakkında yönetimiyle toplantı yapmayı planlayan Osman Taş’ı oldukça yoğun bir mesai bekliyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaya Serhadlı 12 Haziran 2019 13:32

Eskisehirin isi zor.Bu başkanla olacak işler değil.Bu sezon eskişehir küme düşer.

2 2 Cevap Yaz
serhat 12 Haziran 2019 10:32

haydi işallah. kombineler de bir an önce çıksın , taraftar olarak bizde gereğini yapalım.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi