Eskişehirspor camiasını şok eden icra haberi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor camiasını şok eden icra haberi!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya'nın dün yaptığı basın toplantısında camiayı şaşkına çeviren bir gerçek ortaya çıktı. Eskişehirspor'u icraya verenler arasında Es Es'in efsane kadrosunda yer alan Kamuran Yavuz’un da olduğu açıklandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan döneminde ‘Hocaların hocası’ diye kulübün altyapısına getirilen ancak altyapıda sürekli eleştirilen Kamuran Yavuz, alacakları nedeniyle Es Es’i icraya verdi. Başkan Osman Taş, yaptığı açıklamada dün kulübe gelen icralar arasında Es Es’in efsane kadrosunda yer alan Kamuran Yavuz’un da olduğunu belirtti. Taraftarlar, efsane kadroda yer alan Yavuz’un kulüp bu durumdayken yaptığı hamleyi oldukça eleştirdi.

Önce terk etti sonra geldi

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş dün yapılan basın toplantısında bir hayli sert açıklamalarda bulundu. Başkan Taş, bir ara basın toplantısında “Benim söyleyeceklerim bu kadar” diyerek toplantı odasını terk etti. Tam 6 dakika sonra Başkan Osman Taş geri dönerek, “Biraz hava almam gerekiyordu” dedi ve konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

"Ödemeleri yapacağız"

Başkan Osman Taş, mevcut futbolculara bugün için ödeme sözü vermişti. Bu konu hakkında konuşan Taş, “Çocuklardan rica ettik sorunlardan dolayı. Ben onlara söz verdim inşallah ödemeleri çözeceğiz. Bunlar aslında çok küçük sıkıntılar. Planı projeyi yaptık sabah kalktık 300 bin TL icra geliyor. Sen bu günü mü bekledin, kumbara parasını mı bekledin? Biz geçmişin paralarını topladık. Şu sorunlar yüzünden asıl sorunlarımıza yönelemiyoruz” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet cengiz 1 Ağustos 2019 17:45

Eskişehir Ticari İlimler Akademisi finalde Ege Üniversitesi'ni 6-0 gibi büyük bir farkla mağlup eder. Maçın bitiminin ardından gözlemci Burhanettin Türker, Kafile Başkanı Nafiz Yazıcıoğlu’nun kulağına şöyle sorar: "Madem elinizde böyle bir kadro var niye 2. Lig'e katılmıyorsunuz?"O gün Eskişehirspor kurulur.Bugünkü Anadolu üniversitesi Eskişehirspor olmuştur.Mademki çok borç var Anadolu üniversitesi yeniden Yeni Eskişehirspor A.ş. olma zamanı gelmiştir.

0 2 Cevap Yaz
Paşalı 31 Temmuz 2019 16:44

Kadir kardeş kusura bakma ben paşalıyım kulüpbün İçinde. Olan. biteni bilin. Ondan sonra konuşun. kanlı kavakta yerigeldi bir veli olarak tuvaletleri bile temizledim Sadece türbünden bagırarak esesli olmak yetmez alt yapıda yetişen çocuklara sahip çıkılmalı Altyapı ekmek istemez su istemez otur dedimmi oturur kalk dedimmi kalkar agzı var dilleri yok Yönetim ve eyitici hoca olarak yemek yediler diye çocuklar.ıuzaklaştırırsan Başın derten kurtulmaz Kamuran yavuz zamanı çocuklar aç diyildi O zaman da yanlışlar vardı alt yapını doyurursan Bizim dedigin çocuklara babalık yaparsan. O zamanEs es. evsane olur başarı ve başerısızlık olacak osmantaşa gelince dilenci olmıyacam dedin borcu bilerek geldin Paran yoktu Niye rüzgar yaptın bana gelince ekmegini yedim İNŞALLaH ödemegi nasipeder ❤️🖤Es esliyim yalandan diyil yanlışları eşeştirecegim Kardeşim saygılar

1 2 Cevap Yaz
Orhan 31 Temmuz 2019 15:38

Ferdi Yakışı .....kuluplerin başına ne geldiyse paralı başkanlardan geldi.Paralı başkan cebinden para mı harcadı.Kesesini doldurdu,reklamını yaptı,kulupler adeta sömürdü.Parasız olsun..kulubü dürüst yönetsin.işini iyi yapsın yeter..kulupler hele EsEs batacak camia değildi.Yine de düzlüğe çıkacak..Bütün engellemeler rağmen.Taraftarı zor günde bırakıp giden bir tarftar değil en büyük zenginliği bu.Batırmak isteseler de çok zor batar.hatta batıramazlar kullerinden yeniden doğar.

0 5 Cevap Yaz
Ferdi Yakışır 31 Temmuz 2019 13:59

Madem paran yoktu ne gezersin başkanlıkta.git kale arkası tribünden izle maçları.

7 0 Cevap Yaz
Fatih 31 Temmuz 2019 13:44

Kamuran hocanın alacağı şimdi aklına geldi.Kimse kusura bakmasın.Osman Taş'ı şahsen tanımayız.ama seçimle işbaşına gelmiş bir başkanın önüne engel çıkaranlar bi temizlensin. Bu iyi gün dostlarıartık gidin lütfen..Taraftar kan ağlıyor.Bunlar EsEs ÜZERİNDEN HESAPLAŞMA DERDİNDE...

1 7 Cevap Yaz
EsEsli 31 Temmuz 2019 13:39

Onur rumuzlu yorumcu...Efsane 3 kuruşla olunmaz.Kulup can derdine düşmüş bizim efsane 3 paranın derdine düşmüş.Düşün EsEs yakasından....Sizden EsEs'li olmaz...Osman Taş kendi kendine mi seçildi.Taraftar simit sigara parasını EsEs için ayırırken kimler ne derdinde...EsEs 'e az ama kemik serdengeçti taraftar lazım.Asalaklar defolun.

1 5 Cevap Yaz
Kadir 31 Temmuz 2019 13:33

Paşalı sen de EsEs düşmanısız.Amacın EsEs küme düşsün.Öncekii yöneticilerin yaptıklarını sonraki yöneticilere yüklemenden belli.Amacınız ne takım küme düşşsün..Demekki EsEs'i dışarıdan değil içeriden kemirmişler.

0 3 Cevap Yaz
26Es26 31 Temmuz 2019 13:04

Eski bazı yönetici ve çalışanların EseS'i kadar çok sevdikleri belli oldu.Kulup boşuna bu hale gelmemiş. EsEs'en önce kendilerine düşünmüşler.

1 7 Cevap Yaz
Olmadı 31 Temmuz 2019 12:29

Kamuran bey....sen efsaneydin....yakışmadı...alacağına kimse bir şey demez.ama zor günde icra göndermek nedir.lütfen açıkla...

2 5 Cevap Yaz
Paşalı 31 Temmuz 2019 12:26

EEeeeee..........?Kardeş Dinsizin Hakkından İmanzız gelir derler yanlış anlaşılmasın Kamuran hoca Büyük hocaydı sabah formasını giyip sahaya inip bildiklerini hocalara ve çocuklara gösterirdi meyve veren agaç taşlanırmış adamın alacagı var demekki .? Alma mazlumun ahını aldınız 5Alt yapı çocugu yemek yediler diye o günkü yönetim ve hoca kovdunuz bu çocukların hakkını ödemedikce çok çektirecekler kusura bakmayın Onlar gitti Gani geldi ve ekibi lakabı kusurabakmayın biç ahmetler geldi onlarda çok başarılıyız dediler onlarda kayboldu ve çocukların kovuldugu dönem atyapı sorumlusu Mustafa polat O günkü U19Hocası kovulacak dedi yok sa ben istifa edecem dedi fakat şu anda başkan yardımcısı kusura bakmayın dogruları yazıyorum Araştırsınlar dogruları saygılar

6 2 Cevap Yaz
onur 31 Temmuz 2019 11:15

Efsane kadroda olması demek,alacaklarından vazgeçmesi anlamına gelmiyor, eskiden futbolda bukadar büyük rakamlar yoktu,Kamuran hocanın günümüzde nasıl yaşadığını yada maddi sıkıntı çekip çekmediğini nereden biliyorsunuz? yönetimler; hocayada,futbolcularada,alt yapı veya kulüp çalışanlarınada maaşlarını ödemek zorunda,hala geçmişte yaşanan başarılarla övünüyorsak Kamuran Yavuz gibilerin sayesindedir.Mevcut yönetim kendi başarısızlığını örtpas etmek için eski yöneticelere sallarken sıra efsanelere mi geldi? 1995-1996 Sezonunda Çanakkale dardanel spor'u süper lige taşıyan futbolu çok iyi bilen ve bizim için vazgeçilmezlerden olan Kamuran Hocaya dil uzatmak,düne kadar ismini bile duymadığımız,tarihinde ilk kez Eskişehirspor'a -6 puan silme cezası aldıran Osman Taş'ın haddine mi düşmüş.. Bırakın bu işleri yaa!!! bir an önce istifa edin Eskişehirspor'a yönetici olmak sizin harcınız değil....

9 4 Cevap Yaz
Es 31 Temmuz 2019 11:03

Eskişehirspor’un dışarıdan düşmana ihtiyacı yok.Sağolsunlar şehrimizde’ki düşmanlarımız yetiyor.Fazlasıyla ateşe odun atıyorlar. Ateş alevli kor bir şekilde yanıyor. Allah Osman başkan ve yönetimi’nin yardımcısı olsun..

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi