Eskişehirspor camiasını şaşırtan açıklama: Bizi Osman Taş da destekledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor camiasını şaşırtan açıklama: Bizi Osman Taş da destekledi
A
a

Eskişehirspor yönetimine talip olduklarını açıklayan grup adına konuşan Adnan Sevim, Osman Taş'ın da kendilerini desteklediğini söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor yönetimine geçtiğimiz günlerde talip olduklarını açıklayan ve düzenledikleri basın toplantıları ile dikkatleri üzerine çeken grup adına konuşan Adnan Sevim'den önemli açıklamalar geldi. Sevim, ilk açıklamalarının ardından Osman Taş'ın talebi ile onunla görüştüğünü, Osman Taş'ın da kendilerine her türlü desteği vereceğini, hatta yönetimlerinde yer alabileceğini söylediğini açıkladı.
Sevim açıklamalarında şunlara değindi: İlk yapmış olduğumuz basın toplantısında söylediğimiz bir konu herkes başkan olabilir. Genel kurul başlamadan bizim bu listeyi açıklamamız çok doğru değil. Bugün içinde bu geçerli. Benim şahsım ile bazı spekülasyonlar oldu. Buradan tekrarlıyorum. Ben dahil herkes başkan olabilir. Ben kulüp üyesi değilim. Bazı arkadaşlarımız kulüp üyesi değil. Ben Osman Taş’ın talebi üzerine onunla görüştüm. Kendisi her türlü desteği vereceğini, hatta yönetimde yer alabileceğini söyledi. Ancak genel kurul kararı alınmadığı için sonradan başka bir görüşme yapılmadı. Biz yaşanan kargaşalardan çıkan hareketle genel kurul kararı alınırsa bu oluşumun yönetime talip olduğunu ifade emiştik. Biz alınacak genel kuruldan sonra yönetime talip olduğumuz belirttik. Şu an da bu geçerli.” dedi.

Ödeme yapılması mümkün değil 
Kendisine yapılacak ödeme takımın geleceği için kritik önem arz eden Eskişehirspor'un eski oyuncularından Toko ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sevim,  “Siz genel kurul üyesi değilken yönetime talip olamazsınız denilen bir ortamda Toko’nun ödemesinin yapılması mümkün değil. Böyle bir ödeme söz konusu olamazdı.” dedi. 

"Osman Taş, toplantıya çağırılmadım dedi"
Eskişehirspor yönetimi ile yaptıkları görüşmeyi hatırlatan Sevim “Kimseyi de suçlamak istemiyorum. Biz orada yaptığımız toplantıda başkanımızın çok ciddi şekilde rahatsız olduğunu söylemişlerdi. Biz orada otururken başkanımızı U-17 takımının maçını izlediğini gördük. Kendisi de daha sonra bize o toplantıya çağırılmadığını belirtti” dedi. 

"Biz mevcut yönetime karşı çıkan bir ekip değiliz"
Genel kurul kararı alınması ardından tüm makamlarla görüşeceklerini belirten Sevim  “Biz genel kurul süreci başladıktan sonra valimiz başta olmak üzere tüm ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeleri yapacağız. Biz hakikaten Eskişehirspor’un menfaatlerini göz önüne alarak yola çıkmış bir ekibiz. Kapanan bir kulübe talip olmamız söz konusu değil. Mevcut şartlarda göreve her zaman talibiz.  Her geçen dakika sadece Eskişehirspor’a zarar verir. Biz yönetime geldiğimiz zamanki duruma göre hareket edeceğiz. Hem puan açısından hem teknik kadro ve yönetim açısından belirsizlik ortamında geçen her dakikanın zarar vereceğini düşünüyoruz Mevcut yönetim keşke sorunları düzeltse. Biz onlara karşı çıkmış bir ekip değiliz. Biz bugün yaşananlar nedeniyle mevcut yönetimle iş birliği yapmayı düşünmüyoruz. Hiçbir şekilde bugün yaşananların içerisinde olmayı düşünmüyoruz. 

"Pinto'nun menajeri bizi aradı"
Alacaklı olan futbolcular arıyor. Pinto’nun menajeri aradı kendi inisiyatifinden çıktığını söyledi. “Bu konuyu çözer misiniz?” dedi. Ben de bizim şuanda yönetimde olmadığımızı ama yönetime gelirsek çözebileceğimi belirttim” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 9 Eylül 2019 16:41

Ihale berbere kalirsa vay haline ....

0 0 Cevap Yaz
Es 9 Eylül 2019 10:06

Şimdiki görevde olan başkan sayın Osman Taş Ve yönetimi başarısız olmuşlardır.Diğer yöneticiler istifa etmesi halinde Eskişehirspor kongre kararı alabilir. Eskişehirspor yöneticileri istifa ederek kulübün önünü açabilirler.Tabii Eskişehirspor ‘u seviyor ve geleceğini düşünüyorlarsa..

0 6 Cevap Yaz
vatandaş

olası eksi puan küme düşme vs de ihale osman taşa, murat diriye ve kongre için fikir değiştiren yönetime kalır.

0 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi