Eskişehirspor camiasına Coşkun Demirbakan'dan mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor camiasına Coşkun Demirbakan'dan mesaj
A
a

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan maç sonunda bombaladı. Evinde, Ümraniyespor’u 3-1’lik skorla yenen Demirbakan, “Önümüzde 20 tane daha engel var, onları da kazanırsak başardık diyebileceğim” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: TFF 1. Lig’in 14’üncü hafta açılış karşılaşmasında evinde Ümraniyespor’u ağırlayan Eskişehirspor, 3-1’lik skorla galip gelmeyi başararak puanını 4’e çıkardı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, “Bilindiği gibi aşağı yukarı 2 buçuk ay oldu geleli. İki kongre oldu. Yönetim değişti. Fakat o sürede çok büyük bir boşluk oldu. O boşluğu 3 hafta denetleme kurulu yönetti. Burada para toplandı, prim verildi. Ön ayak olanlara, herkese teşekkür ederim. Bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederim. Belki Eskişehirspor ligden kopacaktı ama ayakta tutular. Geldiğimde de dedim bu boyacı küpü değil. 48 yılımı verdim ben bu işe. 20 yaşında çocuklar akıl vermeye çalışıyor. Bugün kazandık sadece. Kazanmak başarmak değildir. Önümüzde 20 tane daha engel var. Onları da kazanırsak başardık diyebileceğim. Üstüne koyarak ilerliyoruz. Gelen yönetim, hepsi bildiğimiz ve futbolun içinde olan insanlar. Kongrede bazı adamlar musallat olmuştu kulübe. Onlara bırakmadıkları, engel oldukları için bu yönetime teşekkür ediyorum. Çünkü Eskişehirspor’un geleceği gidebilirdi. Araştırmalarımız gelecek olan adamların başka işler çevirecekleri yönündeydi. Yönetimimize tekrar teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 9 Aralık 2019 08:20

Oyuncu değiştirme işine çalışmalı.. Türübünde maç izler gibi izliyor.. Ferhat ilk golde asist yaptı çok çalıştı, maç eksiği de olunca oyundan düştü.. Onu oyundan almak için türübünlerin oyuncuya tepki göstermesini bekledi.. Biraz uyanık olup 55-60'ta alsa oyundan Ferhat'a da tepki olmayacaktı.. Orta saha oyundan düştü, Kıvanç'ı almak için çok geç kaldı.. 2-0'dan sonra muazzam baskı gördük, Allahtan 1 tanesini atabildiler ve 3. gol ilaç oldu.. Yoksa ikinci yarı yediğimiz baskı kabusumuz olabilirdi..

0 0 Cevap Yaz
Mustafa kelebek 7 Aralık 2019 20:48

Taraftar bu zor günlerde yapıcı destekleyici olmalı bence mutlaka futbolculari ve yönetimi rencide etmeden azda olsa prim amaçlı destek olmalı.

0 5 Cevap Yaz
bilek26 7 Aralık 2019 15:39

başarılarınızın devamını diliyoruz. Teşekkürler.

0 10 Cevap Yaz
ALİ arslan 7 Aralık 2019 14:19

Hocam korkuyorsan yok yakınken bırak. Ağız değiştirme şimdi

20 0 Cevap Yaz
bilek26

anlamsız yorum yapıyorsunuz sizinki yorum değil dönen tekere çomak sokmaya çalışmak.

0 19
Kadir 7 Aralık 2019 13:26

Sayın hocam...takımı iyi çalıştır.Takımın oyuncuları çok kaliteli. zaten şampiyonluk içiın gelmişlerdi.olmadı..Hemen her takımı yenebilecek kapasite de..Lütfen biz seni sahalarda başarılı görmek istiyoruz.Zaten EsEs liliğinde şüphemiz olamaz.

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi