Eskişehirspor camiasına başkandan önemli mesaj!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor camiasına başkandan önemli mesaj!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, Kelkit Belediye ile oynanan karşılaşmanın ardından ESTV mikrofonlarına konuştu. Koca iyi mücadele ederek galibiyet aldıklarını belirterek, “Ayaklarımız yere sağlam basmalı ve böyle ilerlemeliyiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Muhabirimiz Ahmet Deniz Canoruç’a konuşan Koca, “Öncelikle bu ramazan gününde buraya gelen ve gelemeyip dualarını esirgemeyen taraftarımıza sonsuz teşekkür ederim 90 dakika hiç susmadan destek oldular takıma. Biz bu ligde kalmak için son dakikaya kadar mücadele edeceğiz ve inanıyoruz ki biz bu ligde kalacağız. Onu da sahada gördük zaten. Çocuklar çok inançlı, önümüzde 9 maç kaldı bu galibiyetler ile birlikte ayağımız yere basmalı. Daha tehlike bölgesindeyiz” dedi.

"PRİMİ YÜKSELTTİK"

Koca, “Bu süreçte rakiplerde galip geliyor ama bu bizim için önemli değil. Biz önümüzdeki her maçı kazanmak için çıkacağız ve sonunda inşallah bu şehir kazanacak diye düşünüyorum. Futbolculara helal olsun. Galibiyet primini yükselttik. Onlar sonuna kadar mücadelelerini versinler. Biz de onlar için dışarı da mücadele veriyoruz. Primlerimiz iç sahada 5 bin liraydı onu 10 bin liraya çıkarttık. Karşıyaka maçında alınan beraberliğe de prim vermiştik” ifadelerine yer verdi. 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 29 Mart 2023 02:53

Mevcut yönetim ve yeni transferler artık yere sağlam basıyor bu sene düşmeyecez

1 1 Cevap Yaz
Mustafa 28 Mart 2023 18:08

Türbinlerin tamamını açın yönetim uyumasın

0 3 Cevap Yaz
pompeo

berberin icazeti olmadan tirbün mirbün acilamaz ...

0 0
sezar 28 Mart 2023 11:43

maraton alt ve güney alt bölüme haddinden fazla seyirci alınmaktadır. Herhangi olumsuz bir durumda sorumluluğu kim üstlenecek? Kapasite üstü seyirci alımı hukuken yanlıştır. eğer bu uygulama devam ederse hukuki yollardan gerekli itirazlar yapılacaktır. Halk sağlığı ve halkın durumu, sizin şahsi fikirlerinizden önce gelir. Kapalı olan kısımların açılmamasını savunan yetkili! kişilerin tweet leri kaydedilmiştir. Derhal gereğini yapınız..

1 3 Cevap Yaz
pompeo

berberin icazeti alinmadan tirbün acilamaz .... acilmasi dahi düsünülemez ....

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi