Eskişehirspor çalışanıyım, sahibi onlar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor çalışanıyım, sahibi onlar...
A
a

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, ES TV’de Ahmet Deniz Canoruç’un sorularını yanıtladı. Erdoğan, ligde kalacaklarını belirtirken, ayrıca taraftarlarla yaşadığı sorun için, “Ben çalışanım onlar bu kulübün sahibi. Eğer bir hareketim varsa özür diliyorum” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor eksikleri giderilecek
Ankaragücü mağlubiyetinin ardından ES TV’ye konuşan Erdoğan, “Zor günler geçiriyoruz. Zorlandığımız bir maçtı, rakibimiz güçlü ve bu ligin lokomotif kulüplerinden bir tanesi. Onları tebrik ediyoruz. Biz önümüze bakmak zorundayız. Başka çaremiz yok. Haftaya takım biraz dinlenmiş olacak. Milli arada eksiklerimizi gidereceğiz hem de yoğun maç temposunun ardından dinleneceğiz” dedi. 

Ligde kalacağız
Her şeye rağmen ligde kalacaklarını belirten İzzet Erdoğan, “Bizim kadro sayımız belli. 14-15 kişi ile ligi bitirmeyi çalışıyoruz. Futbolcularımız inanılmaz mücadeleler veriyorlar. İnşallah içerde oynayacağımız Balıkesirspor maçıyla toparlanacağız. Bizim hedefimiz belli. Bu sene biz bu ligde kalacağız. Kimse kötü senaryolar üretmesin, kendimize de güveniyoruz” ifadelerine yer verdi.

Benim sorunum yok
Taraftar ile sosyal medyada tartışan Erdoğan bunlar içinde şöyle konuştu,; “Benim hiçbir taraftarla polemiğim yok. Benim taraftara karşı bir saygısızlığım yok. Ben sadece o taraftarın her maç orada olması için Altınordu maçında tribünlere gittim. Kardeşlerimizi uyardım birkaç münferit arkadaş yanlış anlamış onlara da yapacak bir şeyim yok.” 

Sahipleri onlar
“Ceza almadığımız için mutluyuz. Biz evimizde oynayacağımız maçlarda taraftarımızı yanımızda istiyoruz.Bu yüzden görevimiz yaptım. Tek kelime hakaretim yok, el hareketim yok. Eğer varsa da yine özür dilerim. Hiç sorun değil. Ben bu kulübün çalışanıyım onlar sahipleri. Biz sahiplerinin her zaman yanında olmasını istiyoruz.” 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi