Eskişehirspor bugün yola çıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bugün yola çıkıyor
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında yarın akşam 19.00'da Altınordu'ya konuk olacak. Kırmızı Şimşekler bugün yapılan son antrenmanın ardından İzmir'in yolunu tuttu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor puan için kenetlendi
Dün basına ve taraftara kapalı gerçekleştirdikleri taktik çalışma ile günü geçiren Kırmızı Şimşekler, bu sabah antrenmanının ardından yola çıkacak. Teknik Direktör Fuat Çapa ve öğrencileri İzmir’den puan ya da puanlar ile dönmek istiyor. 

Bedirhan'ın sakatlığı sürüyor
Eskişehirspor’da sportif sakatlıkları yüzünden milli arada tedavileri süren Bedirhan ve Furgan ikilisinden, Bedirhan’ın tedavisi devam ederken, geçtiğimiz gün takımla birlikte çalışmalara başlayan Furgan’ın ise görev verilmesi halinde Altınordu maçında forma giyebileceği öğrenildi. 

Hatalar konusunda uyardı
Lig maratonunda milli ara sayesinde geride kalan 8 maçta yapılan hataları gözden geçirme fırsatı bulduklarını, bu hataları en aza indirmek için gerekli uyarıları ve çalışmaları yapma fırsatı bulduklarını belirten Teknik direktör Fuat Çapa, Altınordu’nun yenilmeyecek bir takım olmadığını belirterek İzmir’e puan ya da puanlar hedefi ile gideceklerini söyledi.

Taraftar takımının yanında
Eskişehir’den maça gidecek taraftarların yanı sıra, İzmir ve çevre illerde yaşayan Eskişehirspor taraftarlarının da kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını sözlerine ekleyen Çapa, seyir zevki ve mücadelenin yüksek olacağı bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi