Eskişehirspor bugün son provaya çıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bugün son provaya çıkıyor
A
a

Eskişehirspor, 2 Temmuz’dan bu yana sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki maçların sonuncusunda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Konyaspor tesislerinde oynanacak

Sütiş Eskişehir
En ciddi sınav
2 Temmuz’da başlayan yeni sezon çalışmalarında Eskişehirspor şimdiye kadar 5 hazırlık maçı oynadı. Es Es bunların 4’ünde galip gelirken sadece birinde berabere kaldı. Şimşekler, MC Oran, Hacettepe, Osmanlıspor ve Karacabey Birlikspor’u mağlup ederken, Süper Lig ekibi Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Şimşekler bugün Konya maçında en ciddi sınavına çıkacak.

Giresun mesaisi başlayacak
Ligin ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü saat 19.30’da Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor, bugün oynayacağı Konya maçının ardından Giresun mesaisine başlayacak. Maçın ardından Eskişehir’e dönecek olan Es Es bir günlük aranın ardından yarın tesislerinde Giresunspor maçının hazırlıklarına start verecek.

Maç Konya'da
Spor Toto 1. Lig’in başlamasına 10 günden az bir süre kaldı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Eskişehirspor, ligin ilk haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Şimşekler bu karşılaşma öncesi son hazırlık karşılaşmasını bugün yapacak. Es Es, Süper Lig ekiplerinden Konyaspor ile bugün saat 19.00’da Konyaspor tesislerinde karşı karşıya gelecek.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi