Eskişehirspor bu yüzden dibe vurdu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu yüzden dibe vurdu!
A
a

Elazığ deplasmanına galibiyet parolasıyla giden Eskişehirspor, kritik maçtan umduğu sonuçla ayrılamadı. Ligde yaşam mücadelesi veren Es Es 6 puanlık maçtan hem puansız ayrıldı hem de en yakın rakiplerinin kazanmasıyla ligin alt sıralarına geriledi. Eskişehirspor'un korkunç deplasman karnesi de ligde bulunduğu yeri açıklar cinsten.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor düşme hattından kurtulamadı. Spor Toto 1. Lig’de yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor kötü şartlara rağmen aldığı üst üste iki galibiyetle camiayı umutlandırmıştı. Küme üşme hattından uzaklaşmaya çok yakınlaşan Kırmızı Şimşekler, Elazığspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek biraz daha rahatlamak istiyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve Kırmızı Şimşekler rakibine 3-2 mağlup oldu.  

Siyah Kırmızılı ekip 6 puanlık karşılaşmadan puansız ayrılınca hesaplar alt üst oldu. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Es Es en yakın rakiplerinin maçları kazanması nedeniyle büyük bir yara almış oldu. Küme düşme hattına gerileyen Es Es ligin ilk yarısında kalan 5 karşılaşmadan en iyi skorla ayrılarak sezonun ikinci yarısında imkansıza yakın olan transfer cezasının ortadan kalkmasını bekleyecek. 

Eskişehirspor'un deplasman karnesi çok kötü

Eskişehirspor'un ligde düşme hattında olmasının en büyük sebebi de deplasman performansı. Ligin 12 haftasında 6 deplasman maçına çıkan Es Es bu maçların tamamını kaybetti. 6 maçta 4 gol atıp 21 gol yiyen Eskişehirspor -17 averaj ile lig sonuncusu Kardemir Karabükspor'dan sonra en kötü deplasman karnesine sahip 2. takım. Eskişehirspor kendi evinde oynadığı 6 maçta ise 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak ligde kalma mücedelesini devam ettiriyor. Eskişehirspor kendi sahasında 6 gol atıp 5 gol yedi.
 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 13 Kasım 2018 10:32

efendi, madem bardağın boş tarafını yazıyorsun dolu tarafına da bak: dış saha karnesini yazacaksan iç sahadaki sıralamayı da yaz da "bizim" çocukların moralini daha fazla bozma. gereksiz övgünüzü de gereksiz eleştirinizi de alın gidin. eskişehirsporumuzun iç saha sıralaması 4.. playof hattıyla puan farkı 8.. stoperden sol bek, kanattan sağbek, 15 yaşında yedek kaleci. yedek santrafor yok, buna rağmendir bu başarılar. oturup bunları yazın.

0 6 Cevap Yaz
eSeS 13 Kasım 2018 10:11

Başlık güzel Dibe vurmasının sebebi ise deplasman karnesi Ne güzel faturayı keseceğiniz gençler var. Yönetimin idarecilerin hiç suçu yok.

0 6 Cevap Yaz
slm 13 Kasım 2018 10:04

Bu yüzden değilde gelip geçenin sömürmesinden dibe vurmuştur yandaşlar(yöneticisinden malzemecisinden menejerinden amigosuna kadar) nemalanıp ses çıkarmamıştır şimdide bağıra bağıra üçüncü lige doğru ilerliyoruz yazık oluyor efsaneye ne zaman sahtekar başkan ve yönetim seçmeyip istikrar ile arkasında olursak daha iyi günler görebiliriz.Saygılarımla

0 7 Cevap Yaz
Akif 13 Kasım 2018 10:03

Eses'in kasasi hesapsizca harcandigi icin boyle oldu

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi