Eskişehirspor bu sezon yeni bir sayfa açacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu sezon yeni bir sayfa açacak!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek yeni sezon hazırlıklarına başlayan futbolcularla bir araya gelip onlara moral verdi. Şimşek, “Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sizi yalnız bırakmayacağız. Bu sezon başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor’da Başkan Mehmet Şimşek ve yöneticiler takımı ziyaret ederek moral verdi. Futbolculara seslenen Başkan Şimşek, “Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sizi yalnız bırakmayacağız. Her zaman yanınızda olacağız. Yeni hocanızla bu sezon yeni bir sayfa açacaksınız” dedi.

Sizler birer altınsınız
Şimşek, “Altın yere düşmekle paslanmaz. Siz altınsınız. Bu kulübü yukarıya taşıyın arkadaşlar. Geçen sezon yeni takımdık, toparlanmadık. Bu sezon tecrübelisiniz. Geçen sezondan tecrübeli oldunuz. Takım kaptanlarınız belli, abilerinizin sözünü dinleyin. Eskişehirspor’a yakışır bir şekilde mücadele edin. Kazasız, belasız bir sezon diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Ahmet D. Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli Bilal 23 Temmuz 2022 13:58

Başkan sana güveniyoruz.

2 4 Cevap Yaz
ESES 23 Temmuz 2022 13:30

sizin önceki yönetimlerden hiçbir farkınız yok.. onlarda personelin parasını ödemedi hem de Eskişehirli hoca ve personelin.. siz de ödemediniz Eskişehirlilerin parasını.. fakat iş Eskişehirli olmayınca değişiyor.. onların parası hep ödendi yeni gelen 6 kişilik ekibin parasının ödendiği gibi...onların hiçbiri haklarını helal etmiyor.. bu dünyanın öbür dünyası da var....

4 2 Cevap Yaz
Redkit 23 Temmuz 2022 13:28

İşimiz zor başkanım 3.ligde tutunmak çok zor dustugumuz grup çok zor

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi