Eskişehirspor bu sezon dikkatle izlenmeli!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu sezon dikkatle izlenmeli!
A
a

Eskişehirspor'da çok değerli oyuncular bulunduğunu söyleyen TRT Spor yorumcusu Serkan Rençber, ekibin bu sezon dikkatle izlenmesi gerektiğini söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor zor günlerden geçse de, sezon başlamadan genç oyuncuları ile övgü toplamayı sürdürüyor. Bunun son örneği de TRT Spor ekranlarında Transfer Gündemi programında konuşan Serkan Rençber'in sözleri oldu.
Serkan Rençber Eskişehirspor'un dikkatle izlenmesi gerektiğini söyleyerek, genç oyuncuların altını çizdi.
Rençber şöyle konuştu: Bu sezon Eskişehirspor'un dikkatle izlenmesi gereken kulüplerden biri olduğunu düşünüyorum. Mehmet Özcan, Alperen Kocabaş, Talha Erdoğan, Furgan Polat, Mehmet Feyzi Yıldırım gibi çok önemli yetenekleri var. Ben Süper Lig kulüplerimizin bu oyuncuları transfer etmekte geç kaldıklarını da düşünüyorum. Ortada bir Dorukhan Toköz örneği var. Bu oyuncuları al ve kirala, bırak kiralık olarak başka takımlarda oynasın, deneyim kazansın ve doğru zaman geldiğinde oynat. Furgan Polat’ta Emre Belözoğlu tadı var. Talha Erdoğan yumuşacık ayağı olan çok klas bir oyuncu. Alperen Kocabaş iki kanatta da görev alan önemli bir yetenek. Mehmet Feyzi Yıldırım oldukça diri ve yüksek performanslı bir sağ bek oyuncusu. Bonservisini al, kirala, gelişimini takip et, raporla. Gelişimini tamamladığında al oynat. Biz scout denildiğinde hep yurt dışını değerlendiriyoruz ama gözümüzün önündeki, kendi topraklarındaki çok özel yetenekleri göremiyoruz. Sadece bakış açımızı genişletip, böyle potansiyelli oyunculara değer, imkan, fırsat ve şans vermemiz gerekiyor." (Kaynak: 222Haber)
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Basri 14 Ağustos 2019 15:29

Eskişehirsporu bulunduğu zor durumundan faydalanıp genç oyuncularını sırtlanlar gibi kapışmak istiyorlar..Kelepir ölü fiyatına al ,kirala tecrübe kazandır zamanı geldiğinde Dorukhan gibi milyonlarca euro ya sat ..yemezler.

1 6 Cevap Yaz
Ramazan 26

Aynen katılıyorum sözlerinize basri bey

0 1
bilek26 14 Ağustos 2019 13:33

serkan reçber sen ve akıl verdiğin istanbul kulüpleri hadi başka kapıya bizde bizansa satacak topçu yok, bundan sonra gençlerimiz direk avrupaya gidecek size naş.

4 5 Cevap Yaz
Ramazan 26

Sözlerinize katılıyorum bilek26 Bizans takımlarına satılık oyuncumuz yok Gidenleri gördük doğukan tokgöz hariç hiçbiri ilerleyemedi tarık camdal yıllarca yedek kaldı Veysel sarı kendini geliştiremedi Kamil cörekçi sesi soluğu cıkmıyor Bizim cocuklarımız avrupa takımlarına yakışır gelişimleri için

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi