Eskişehirspor bu kararı bekliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu kararı bekliyor!
A
a

Eskişehirspor başta olmak üzere küme düşen ekipler federasyonun küme düşmenin kaldırmasını bekliyor. TFF 1. Lig ekiplerinin ardından Süper Lig’in sona ermesiyle federasyona küme düşmenin kaldırılması için bir başvuru daha yapılacak.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Korona yüzünden
Türkiye futbol liglerinde normal sezonun sona ermesinin ardından, gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrilmiş durumda. Dünyayı etkisine alan ve ülkemizde de birçok sektörü olumsuz etkileyen koronavirüs yüzünden futbola 2 aylık bir ara verilmişti. Ara verildikten sonra küme düşen ekipler bu sezona özel küme düşmenin kaldırılması için harekete geçti.

Sıra Süper Lig ekiplerinde
Öncelikle geçtiğimiz hafta TFF 1. Lig’de küme düşen ekipler başta olmak üzere 18 takım federasyona geniş çaplı rapor hazırlamış ve küme düşmenin kaldırılmasını istemişti. Geçtiğimiz gün sona eren Süper Lig’de küme düşen ekipler de geniş çaplı bir rapor hazırlayacak ve federasyona küme düşmenin kaldırılmasını isteyecek.

21 takım olacak
Alınan bilgilere göre 1. Lig, 2 ve 3. Ligde devam eden Play-off final maçları nedeniyle, ligleri henüz tescil etmeyen Türkiye Futbol Federasyonun, bayram öncesi toplanarak ülke futbolunu yakından ilgilendiren kararları alması bekleniyor. Eğer küme düşürülme kaldırılırsa Süper Lig ve TFF 1. Lig 21 takımlı olacak.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bababozan 28 Temmuz 2020 12:58

Bu korona küme düşen takımlara uğradıda diğerlerine uğramadımı. 34 hafta değil 134 hafta maç yapılsaydı eskisehir gene küme düşerdi

0 0 Cevap Yaz
Yorumcu 27 Temmuz 2020 13:00

Ya yiye yiye bitiremediniz. Düşmesen nolacak gelecek paradan gene nemalanacak birileri sanki borç ödeyecekler. Yok mu şu koca Eskişehirde gerçek Es Esli sıfır borçla takımı bir kaç senede amatörden 2. lige çıkaracak bir yiğit. Çıkıncada İsim dğeişikliğini basacaksın. Kandırmayın şu taraftarı artık nemacılar.

1 7 Cevap Yaz
bizden kötüsüde artık var. 27 Temmuz 2020 12:17

akşam bursasporda çıkamadı sanırım bizden daha zor günler geçirecekler.500 milyon borç öde öde bitmez.

5 8 Cevap Yaz
ess

bursa toparlar, biz kendimize bakalım.

0 3
bilek26

inşallah karagümrük çıkar seneye de keçiören menemen ümraniye çıksın süper lig mahalle takımları ligi olsun kendi aralarında oynasınlar

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi