Eskişehirspor bu hafta kazanırsa garantiliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu hafta kazanırsa garantiliyor
A
a

Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenman ile, Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Siyah Kırmızılı ekip tüm planlarını galibiyet üzerine yapıyor. Es Es bu maçı kazanırsa matematiksel olarak ligde kalmayı garantiliyor. Fuat Çapa antrenmanda futbolcuları etrafına toplayıp maç için motive etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor bu hafta çok önemli bir maça çıkıyor. Küme düşmeme tehlikesini matematiksel olarak bitirme şansını elinde bulunduran Eskişehirspor, 29 Nisan Pazartesi günü oynayacağı Afjet Afyonspor karşılaşmasına sıkı hazırlanıyor. Ümraniyespor deplasmanından 1 puanla dönerek Afyonspor ile puan farkını 7’ye yükselten Es Es puan farkını 10’a çıkartmayı hedefliyor. Şimşekler, taraftarının desteğiyle 3 puana uzanıp rahat bir nefes almak istiyor. Eskişehirspor bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor.

​Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen çalışma yaklaşık 70 dakika sürdü. Antrenman ısınma koşularıyla başladı. Pas çalışması ile devam eden antrenman, geniş alan oyun ile son buldu. Eskişehirspor’da sakatlıkları bulunan Cemali Sertel, Cengiz Alp, Kıvanç’ın tedavilerine devam edilirken, Ferhat fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı. Öte yandan işadamlarından Hasan Karaman antrenman öncesi takıma baklava ikram etti.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi