Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor boyun eğmiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor boyun eğmiyor!
A
a

Eskişehirspor ligde oynadığı son 3 karşılaşmada geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayarak rakiplerine boyun eğmiyor. Şimşekler son olarak Ümraniye maçında geriye düşmesine rağmen kritik deplasmandan 1 puan çıkardı. Maçta futbolcuların müthiş mücadelesi ve gol sevinçlerindeki hırsları Es Es'in inancını gösterdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor hırs küpü... Küme düşme hattından iyice uzaklaşan Eskişehirspor son haftalarda oynadığı başarılı futbol ile göz dolduruyor. Osmanlıspor’u 4-2 mağlup ederek eski günlerine geri döneceğinin sinyallerini veren Es Es, 1 hafta sonra ise Elazığspor’u sahasında ağırlamış ve geriye düşmesine rağmen maçı 3-1 kazanmayı başarmıştı. Osmanlıspor ve Elazığspor karşısında istekli futbolunu sergileyen Es Es camiayı umutlandırmıştı.

Şimşekler son olarak, İstanbul temsilcisi Ümraniyespor’a konuk oldu. Kritik deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefleyen Es Es 10 kişi kalıp 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmadı. İki kez skor olarak geriye düşen Şimşekler formanın hakkını verdi Ümraniye gibi zorlu virajdan kayıpsız dönmeyi başardı. Taraftarlar, ligin bitimine 4 hafta kala takımın bu performansı devam ettirmesini istiyor.

Eskişehirspor maçından nefes kesen kareler


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi