Eskişehirspor böyle coştu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor böyle coştu!
A
a

Eskişehirspor deplasmanda Karabükspor'u 4-0 yenerek bu sezon ilk deplasman puanlarını aldı ve küme düşme potasından uzaklaşarak taraftarını da sevindirdi.

Sütiş Eskişehir
Transfer cezasını ortadan kaldırdıktan sonra geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ni mağlup ederek çıkışa geçen Eskişehirspor ligin 21’inci haftasında Karabükspor’un konuğu oldu. 9 maçtır deplasmandan puan çıkartamayan Es Es, 10’uncu maçından galibiyetle ayrıldı.

Maça Es Es iyi başladı. Dakika 11’de sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda topun başında Sissoko geçti. Arka direkte bekleyen Erdal Akdari Sissoko’dan gelen ortaya dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dakika 21’de Mehmet Özcan’ın orta sahadan müthiş ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Jesse aşırtma bir vuruşla durumu 2-0’a getirdi. Rakibi karşısında iyi bir performans sergileyen Eskişehirspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Eskişehirspor ikinci yarıya da iyi başladı. Dakika 50’de ceza sahası önünde topu önünde bulan Sissoko, defansın arkasına sarkan Kamal Issah’ı gördü. Topu düzelten ve kaleye yollayan Issah farkı 3’e çıkarttı. 3’üncü golü bulduktan top çeviren Es Es 79’da gole yaklaştı. Sissoko’nun ara pasında top buluşan Milinkovic kaleciyi de çalımlamayı tercih edince topu ayağından aştı.

Eskişehirspor taraftarından anlamlı pankart

​Dakika 89’da gol perdesini Marko Milinkovic kapattı. Yaklaşık 30 metreden topu kaleye yollayan Milinkovic önde yakalanan kaleci Furkan’ı avladı ve çok şık bir gole imza attı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Eskişehirspor rakibini 4-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Puanını 23’e çıkartan Şimşekler bu sezon ilk kez bir deplasman maçından gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Perdeyi yine Erdal açtı

Eskişehirspor’un sezon başında kadrosuna kattığı ve devre arasında lisans çıkartabildiği Erdal Akdari Gençlerbirliği maçının ardından Karabükspor maçında da gol atma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği karşısında alınan 3-2’lik galibiyette gol perdesini açan Erdal, dün kazanılan 4-0’lık maçın da ilk golünü attı. Erdal gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor.

Jesse golle başladı

Siyah Kırmızılı takıma sezon başında gelen ancak lisansı çıkmayan Jesse transfer yasağının kaldırılmasının ardından bonservisi elinde bulunan Nepredak kulübünden lisansı geç gelmişti. Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Jesse dün ilk kez Karabükspor maçında sahaya çıktı. İlk 11’de maça başlayan Jesse dakika 22’de attığı şık golle alkış topladı.

Sezgin kaptan çıktı

​Eskişehirspor’un dün Karabükspor ile oynadığı karşılaşmaya kaptan olarak Sezgin Coşkun çıktı. Transfer yasağının kaldırılmasının ardından bu sezon ilk kez Eskişehirspor forması giyen Sezgin dün başarılı bir performans sergiledi. Maçın ardından konuşan Kaptan Sezgin, “Tekrar Eskişehirspor forması giymek çok güzel… 3 puan almak her zaman iyidir. Önümüzdeki hafta Denizlispor ile kritik bir maça çıkacağız. Bu maçı da alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi