Eskişehirspor Bolu’da kamp yapacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Bolu’da kamp yapacak
A
a

Eskişehirspor, 29 Temmuz’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarına başlarken, ikinci etap çalışmalarını 22-29 Ağustos tarihleri arasında Bolu Vonresort Otel’de gerçekleştirecek. Es Es bu kampta 3 hazırlık maçı yapacak

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor 3 hazırlık maçı yapacak
2021-2022 sezonu hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başlayan Eskişehirspor’da kamp programı netleşti. Eskişehirspor Kulübü’nden yapılan açıklamada Kırmızı Şimşekler, 22 Ağustos’ta Bolu’ya gidecek. Burada Vonresort Otel’de kampa girecek olan Siyah Kırmızılı ekip 29 Ağustos’a kadar burada kampını gerçekleştirecek. Eskişehirspor, 22-29 Ağustos tarihlerinde yapacağı kampta ayrıca 3 hazırlık maçı yapacak.
 
Günde çift antrenman
Ayrıca Eskişehirspor’da antrenmanlarda devam ediyor. Birçok ekipten daha geç antrenmanlara başlayan Kırmızı Şimşekler, her gün çift antrenman yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Sabah yapılan çalışmalarda futbolcular güç ve ağırlık antrenmanları yaparken, akşam saatlerinde yapılan antrenmanlarda ise top çalışması yapılıyor. Eskişehirspor, Teknik Direktör Cem Karaca önderliğinde ilk etap kamp dönemini yoğun bir şekilde geçiriyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zippo 2 Ağustos 2021 14:16

Otelin parasını kim odicek kasada mangır varmı

5 5 Cevap Yaz
D F aruk

M Y yaptıysa rezervasyonu kesin 250 tl lik oteli 1250 tl ye satmıştır

1 9
pompeo 2 Ağustos 2021 10:35

otellerde rehin kalmasinlar da ..

5 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi