Eskişehirspor biletleri satışa çıkıyor! Bilet fiyatları açıklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor biletleri satışa çıkıyor! Bilet fiyatları açıklandı
A
a

Eskişehirspor'un Osmanlıspor FK ile oynayacağı Spor Toto 1. Lig maçının biletleri satışa çıkıyor. İşte bilet fiyatları ve maç programı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Spor Toto 1.Lig'in 11.haftasında 4 Kasım 2018 Pazar günü Osmanlıspor'u konuk edecek. Ligin 10. haftasında sahasında İstanbulspor'u 1-0lık skorla deviren Es Es, evinde oynamanın avantajını kullanarak Osmanlıspor'u da devirmek ve küme düşme hattından kurtulup ligde biraz olsun rahat bir nefes almak istiyor. Eskişehirspor yönetimi bu önemli maç için resmi siteden taraftara çağrıda bulundu ve bilet fiyatlarını açıkladı.

İşte o açıklama;

Spor Toto 1.Lig'in 11.haftasında 4 Kasım 2018 Pazar günü saat 19:00’da Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynayacağımız, Osmanlıspor FK maçının bilet fiyatları belli oldu.

Biletler, 30 Ekim Salı günü (yarın) saat 14:00 ile 14:30 saatleri arasında PassoLig kanallarında ve PassoLig gişesinden satışa sunulacaktır.

1.Kategori (Batı alt tribünü) : 50 TL

2.Kategori (Doğu alt tribünü) : 10 TL

3.Kategori (Doğu üst tribünü) : 10 TL

4.Kategori (Güney alt tribünü) : 5 TL

5.Kategori (Güney üst tribünü) : 5 TL

6.Kategori (Kuzey alt tribünü) : 5 TL

7.Kategori (Kuzey üst tribünü) : 5 TL

8.Kategori (Misafir tribünü) : 5 TL

Not: Doğu - Kuzey ve Güney üst bloklar, alt blok biletleri tükenmeden satışa sunulmayacaktır. Üst bloklara sadece, kombine satışı gerçekleşmektedir. Ayrıca, müsabaka günü Passolig Kart basımı yapılmayacaktır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi