Eskişehirspor Başkanlığına resmen adayım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanlığına resmen adayım!
A
a

Eskişehirspor’da 23 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan kongre öncesi başkanvekili olan Osman Taş adaylığını bir kez daha yineledi. Taş, “Resmen başkan adayıyım. Delegelerimizin 23 Mayıs’ta çoğunluğu sağlamasını istiyorum. Projelerimi ilerleyen günlerde ayrıntılı bir şekilde anlatacağım” dedi

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Başkanvekili Osman Taş sessizliğini bozdu

Eskişehirspor son dakika haberine göre, Eskişehirspor yönetiminde başkanvekili olan Osman Taş, 23 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan kongrede aday olduğunu açıkladı. Şimşekler, Anadolu Yıldızı, Anadolu’nun Yıkılmayan Kalesi, Kırmızı Şimşekler, Efeler, Nefer ve Altes gibi isimlerin tescil hakkını aldığı için tepki gösterilen Osman Taş daha sonra bu isimleri kulübe devredeceğini söylemişti. Taş alınan kongre kararının ardından sessizliğini ES TV’ye bozdu. 

Basın toplantısı yapacak

Projelerini açıklayacaklarını söyleyen Taş, “Yakında bu hedefleri ve projeleri düzenleyeceğim basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacağım. Genel kurul kararı alınmadan önce başkan olmak istediğimi söylemiştim. Şimdi genel kurul kararı alındı. Eskişehirspor ile ilgili projelerimi hayata geçirme fırsatı doğdu. Buradan Eskişehirspor camiasına seslenmek istiyorum. Eskişehirspor kulübü başkanlığı için resmen aday olduğumu açıklıyorum.

Çoğunluk sağlanmalı

Başkan adayı Taş son olarak, “23 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda çoğunluğun sağlanması içinde delegeleri genel kurulumuza davet ediyorum” dedi. Diğer taraftan Eskişehirspor kulübü, Seçimli ve Mali Genel Kurul  Toplantısı,  23 Mayıs 2019 Perşembe günü, saat 13.00’te Hasan Polatkan Kültür Merkezinde (Migros Üstü) yapılacak.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
furemen 10 Mayıs 2019 15:49

Yazıklar olsun diyorum.Kulüp azıcık düze çıktı milletin iştahı kabardı.Kaan Ay devam etmeliydi.Koca şehir ne idüğü belirsiz bir tirübün liderinin peşine takıldı.

1 6 Cevap Yaz
10 Mayıs 2019 13:56

Eskişehirspora yazıkkkk ah eses vah eses nerelere kimlere düştün

1 5 Cevap Yaz
265226 10 Mayıs 2019 12:55

Haydi hayırlısı

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi