Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor başkanlığı için Osman Taş gözünü kararttı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor başkanlığı için Osman Taş gözünü kararttı
A
a

Eskişehirspor'da 23 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan kongre için geri sayıma geçilirken, başkan adayı olduğunu açıklayan Osman Taş’ın dışında başka bir isim çıkmadı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da başkanlık yarışına giren ve güçlü bir yönetim oluşturmayı hedefleyen Osman Taş’ın listesini hazırladığı ve bazı isimler ile de bire bir görüşmeler yaptığı öğrenildi.   

Eskişehirspor’da başkanlık için gözünü karartan Osman Taş liste hazırlıklarını sürdürüyor. 18 Ocak’da yapılan Eskişehirspor genel kurulunda Kaan Ay yönetiminde yer alan ve 2. Başkan olan Osman Taş geçtiğimiz günlerde başkan Kaan Ay ile yaptığı toplantı da Ay’a “Eğer sen çıkmaz isen Eskişehirspor’a başkan olmayı düşünüyorum” demişti.  Ardından yönetimin genel kurul kararı alması ile başkan olacağını açıklayan Osman Taş kolları da sıvadı. 

Öncelikle iyi bir yönetim listesi hazırlığında olan Osman Taş’ın mevcut yönetimde yer alan ve taraftarında sevdiği isimler başta olmak üzere en az 4 yöneticiyi iknaya çalıştığı öğrenildi.

PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

23 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan kongrenin ilk toplantısında başkan olmak isteyen Osman Taş’ın önümüzdeki günlerde bir toplantı yaparak projelerini de açıklaması bekleniyor. Transfer tahtasını açmak için de İstanbul’da bazı görüşmeler de yaptığı öğrenilen Taş’ın yurt dışında genç oyuncuları da takibe aldırdığı sızan haberler arasında.

Öte yandan Osman Taş başkanlık için hazırlık yaparken, genel kurulda başka bir listenin çıkıp çıkmayacağı ise merak ediliyor. Diğer gündemde olan isimlerin genel kurula sadece 9 gün kala sessizliğini koruması ise dikkat çekiyor.
Kaynak : İstikbal Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gülce 15 Mayıs 2019 01:20

şimdiki başkanı istemeyen sayın DİRİ nerdesin..

0 3 Cevap Yaz
Sırrıııı 14 Mayıs 2019 20:44

Kimlere kaldık

0 4 Cevap Yaz
bilek26 14 Mayıs 2019 14:24

projesi olsa çoktan açıklardı. Geçin.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi